KLE DEG LAGVIS

KLE DEG I LAG FOR HØYESTE MULIG KOMFORT

For å få mest mulig ut av funksjonsklær for motorsykkel- og snøscooterkjøring er det viktig å kle seg riktig innenfra og ut. Vi anbefaler lagsprinsippet. Våre leverandører levere alt fra fukttransporterende undertøy, til ekstremt isolerende pels fleece mellomlag for de kalde dagene, og slitesterke ytterlag som beskytter mot de mest ekstreme elementene.

Basislag

Å holde seg tørr og varm i kaldt vær er det viktigste for å sikre komfort hele dagen. Nærmest kroppen bør du bruke undertøy i polyester eller ull, alternativt ull med Outlast®. Det transporterer svette og fuktighet utover, noe som gjør at du holder deg varm og tørr. Unngå bomull ettersom det absorberer fukt som kjøler deg ned. I vårt sortiment finnes også i ventilert mesh for varme dager og i flere ullkvaliteter og med vindstopper for ordentlig kalde dager.

 

  • Tørker raskt
  • Transporterer fukt og svette vekk fra kroppen

 

Mellomlag

Mellomlag er det isolerende laget som gir den varmen du trenger for å holde deg varm i kulden, ved å isolere og regulere temperaturen. Det isolerende laget bidrar til å beholde varmen du produserer ved å fange luft nær kroppen. Fibre som ull, fleece og gåsedun er gode isolerende lag. Vi anbefaler et plagg som balanserer temperaturen og motvirker svetting. Hvis det er veldig varmt, kan du hoppe over mellomlaget
 

  • Isolerende laget som holder deg varm

Ytterlag

Ytterlaget

Laget som beskytter mot vind og vann, samtidig som det fullbyrder de andre lagenes transport av fukt fra kroppen. Ytterlaget skalfungerer som beskyttelse over de andre lagene. Vi anbefaler ytterplagg med funksjonsmembran som f.eks Gore-Tex® eller er behandlet med slitesterkt vannavstøtende (DWR) finish. Dette sikrer at fuktigheten vil enkelt rulle av stoffet, samtidig som det slipper ut fuktighet fra de andre lagene.
 

  • Ytterlaget beskytter mot vind og vann

  • Beskyttelse over de andre lagene

Ekstremlaget

Under de mest ekstreme våte og kalde forhold, bør du vurdere å legge til et fjerde ytre skall for å beskytte deg mot vind, eller at produktene blir våte. Når en jakke blir våt på utsiden, mister du raskt varme, og virkningen av nedkjølingen blir enda større når du fremdeles er tørr på innsiden. Bruk regntøy som et perfekt fjerde lag. Kompletter også med overtrekk til hansker og sko.

 

  • Forsterket tetning mot elementene

Ekstremlaget

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen er på leverandørens lager
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.