Motorspeed.no er en norsk nettbutikk som har kontorer og lager på Lillehammer.

 

OM OSS

Vi har drevet som mc forhandler, med salg og service av motorsykler og snøscootere siden 1978. Våre ansatte har svært lang fartstid i faget, og vi innehar dermed ekspertisen til å tilby deg et utmerket produkt, samt god og trygg oppfølging med service og vedlikehold. Hos oss står kundetilfredshet og service som første prioritet.

 

Vi startet først og fremst med salg og service av snøscootere. Etterhvert kom mopeder, motorsykler og ATV'er samt diverse småmaskiner inn i bildet. I 1998 bygde vi helt nye lokaler med en grunnflate på ca. 1800 m2 i Hovemoveien 45. Vårt lager er fylt opp med MC/motorsykkel, ATV, Cross og snøscooter deler, klær, tilbehør og utstyr. I butikken har vi stor utstilling av nye MC'er, mopeder, ATV'er og snøscootere fra bla. KTM, Yamaha, Victory, Indian, Ski-Doo, Lynx, BRP og Polaris.

MOTORSPEED 40 ÅR!

 

Motorspeed AS ble grunnlagt høsten 1978 av Jan Ivar Rustad. Magne Hagen ble med fra starten, men solgte alle sine aksjer til Rustad i 1997 da han sluttet i bedriften. Geir Asbjørn Sveen kjøpte seg inn med 20% av aksjene i 1988 da firmaet gikk over til å bli A/S. Sveen hadde da jobbet i firmaet siden 1982. Dagens eierindeling er slik: Jan Ivar Rustad 65%, Jan Henrik Rustad 10%, Roger Sagbakken 10%, Anders Rustad 15%.

 

I år (2018) feiret vi 40 år. Dette ble feiret på åpen dag og med en stor fest på kvelden. Åpen dag er en årlig markering som alltid holdes i en av de første helgene i mai. 

Se noen bilder fra feiringen under. 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.