Booster Easy Dark Grey

Booster Easy

Dark Grey

Varenr: X3W100010B
39 900,00
Ikke på lager - 0 dager
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseProdusent
Beskrivelse

 

Booster Easy


Med en supersmidig Yamaha-drivenhet, robust understell i aluminium og fete dekk med godt grep, gir den nye BOOSTER Easy eBike deg full frihet til å bevege deg i rundt byen din. Denne gøyale og fasjonable elsykkelen er designet for å håndtere ujevne underlag, og er en av de smarteste og mest effektive løsningene for personmobilitet.

 

 

BOOSTER Easy er fullspekket av kvalitetsløsninger som moderne styling, lett instrumentering og kompakt LED-belysning for bruk 24/7. Det lave tyngdepunktet gjør den smidig, trygg og stabil. Med det bakre bagasjestativet og muligheten til å montere bag'er og innervesker er den både funksjonell og morsom.

En førsteklasses Yamaha PWseries-S2-drivenhet gir en umiddelbar pedalassistanse som gir en helt naturlig kjørefølelse – og Yamaha-batteriet på 630 Wh 36 volt driver deg til en maksimal assistert hastighet på 25 km/t og en rekkevidde på opptil 120 km.* Med praktisk nettbasert bestilling via Yamaha Omnichannel, kan din nye BOOSTER Easy eBike være bare et klikk unna! *Fulladet batteri, avhengig av kjøremodus

 

 

 

 

Yamaha eBikes kan kun kjøpes på Yamaha sin hjemmeside her: Yamaha BOOSTER Easy

Informasjon om kjøpsprosessen finner du her: Hvordan kjøpe eBike

 

 

 

Nøkkelspesifikasjoner

 

 • Neste generasjons urbane eBike
 • Moderne og minimalistisk design
 • Komfortabel, smidig og lett
 • Fete dekk på 20 tommer x 4 tommer
 • Skivebrems med stor diameter
 • Premium Yamaha PW-S2-drivenhet
 • Skjerm A, multifunksjons LCD-grensesnitt
 • Yamaha eksklusiv design
 • Automatisk støttemodus
 • Zero Cadence-teknologi
 • Stort utvalg av originalt tilbehør

 

 

 

 

Neste generasjons urbane eBike

BOOSTER Easy er Yamahas visjon om neste generasjon urbane EL-sykler. Dette stilige nullutslippskjøretøyet er designet for å være morsomt og funksjonelt, og er fullt utstyrt for å pendle inn til byen og gi deg en ekte følelse av frihet fra begrensningene ved offentlig transport. Med en rekkevidde på opptil 120 km* er denne smarte nye Yamaha EL-sykkelen et godt alternativ til offentlig transport.

 

alt

 

 

 

 

Moderne og minimalistisk design

BOOSTER Easy har en moderne design som inkorporerer en sterk og lett frontramme i aluminium sammen med et minimalistisk chassis som gir denne neste generasjons EL-sykkelen et særegent og funksjonelt utseende.

 

 alt

 


 

 

 

Komfortabel, smidig og lett

Med U-ramme i aluminium og den kompakte Yamaha-drivenheten har BOOSTER Easy et lavt tyngdepunkt som gjør den lettkjørt og smidig - ideelle egenskaper når du kjører gjennom travle bygater.

 

 alt

 


 

 

 

Fete dekk på 20 tommer x 4 tommer

De fete dekkene på 20 x 4 tommer ser ikke bare bra ut - med en forgaffel på 80 mm bidrar de også til å absorbere ujevnheter som eksempelvis brostein, og gir en jevn og behagelig kjøring. Dekkenes spesielle mønster sikrer rikelig med grep på forskjellige underlag og gir en trygg tur.

 

 alt

 

 

 

 


Skivebrems med stor diameter

For jevn og effektiv bremseytelse er BOOSTER Easy utstyrt med skivebremser med diameter på 180 mm foran og bak, og gir deg trygg kontroll i bytrafikken.

 

 alt

 

 

 

 

 

Premium Yamaha PW-S2-Drivenhet

Yamaha PW-S2-drivenheten produserer maksimalt dreiemoment på 75 Nm og veier bare 2,85 kg - et av de høyeste vekt/dreiemoment-forholdene i klassen. PW-S2 er drevet av et 630 Wh 36  volts batteri som produserer kraftig, umiddelbar og brukervennlig ytelse med en naturlig følelse opp til maksimal assistert hastighet på 25 km/t.

 

 alt

 

 

 

 

 

Skjerm A, flerfunksjons LCD-grensesnitt

Display-A grensesnittet gir lettlest informasjon med en enkel, widescreen LCD-skjerm som inkluderer en hastighetsmåler, batterikapasitetindikator, innstilling for sikkerhetskopiering, turteller, kilometerteller og rekkevidde - og for ekstra bekvemmelighet, kan assistansemodus endres med et tastetrykk.

 

 alt

 

 

 

 

 

Yamaha eksklusivt chassis

Booster Easy har farge-matchende gaffeldeksler, Roxim LED-frontlys og Koso LED-baklys, samt skjulte kontrollkabler, bærestativ bak og justerbart Royal Orbis-sete.

 

 alt

 


 

 

Automatic Support Mode

Booster Easy drar nytte av en rekke sofistikerte elektroniske teknologier som forbedrer kjøreopplevelsen. Ved å overvåke pedalmomentet, kjørehastigheten, veivrotasjonen og hellingsvinkelen, velger systemet Automativc Support Mode riktig nivå på assistanse og sørger for en jevn og naturlig tur.

 

 alt

 

 

 

 

 

Zero Cadence-teknologi

PW-S2-drivenheten slår inn umiddelbart ved bruk av pedaler. Denne Zero Cadence-teknologien gir en trygg og hyggelig tur hver gang - og er spesielt nyttig når du starter i en oppoverbakke.

 

 alt

Produsent