3908371 3908371 3908371 3908371 3908371 3908371 3908371 3908371

Yamaha YZ 250F 2021

Racing Blue Inkludert Batterilader

Varenr:B7BB00010A
83 900,00
Ubekreftet 31.10.2020
-+
Stk
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Helt redesignet motor

YZ250F har i utgangspunktet en kraftig motor som nå har blitt ytterligere forbedret, blant annet med et splitter nytt topplokk med endret form på inntaksporten, ny eksoskamakselprofil, en ny lyddemper og en oppdatert ECU m.m. – for å produsere kraftigere effekt i middels til høy-intervallet samt høyere toppeffekt, samtidig som den har beholdt sitt klasseledende lave dreiemoment.

 

Eksoskamaksel med ny form

En viktig funksjon på 2021-modellen er innføringen av en ny eksoskamaksel med redesignede kamtopper som reduserer ventiloverlapping for sterkere moment i lavt til middels-intervallet – og Denso 12-hulls injektoren drar nytte av optimaliserte drivstoffinnsprøytingsinnstillinger som sikrer høyere ytelse med større kontrollerbarhet.

 

Mer effektivt inntakssystem

Yamahas innovative, omvendte topplokkoppsett har et forovervendt innløp som gjør det mulig for frisk luft å komme direkte inn i motoren for økt inntakseffektivtet. For 2021-sesongen har Yamahas ingeniører designet et enda mer effektivt inntak med ekstra kanaler som gir luften en jevnere og kortere rute til topplokket for økt ytelse ved høye turtall.

 

Eksospotte med høyere kapasitet

Den nye lette eksospotten er bare 70 mm lengre enn den forrige versjonen og gir en økning i eksoskapasiteten som demper høyfrekvente lyder for å levere et mer dreiemoment og en behagelig eksoslyd. Med sitt strømlinjeformede eksosanlegg og kompakte eksospotten sørger dette høytytende systemet for jevn motorgang og bidrar til vektbalansering.

 

Mer robust clutch og smidigere girkasse

Ved siden av det brede spekteret av ytelsesfremmende motorfunksjoner for den kommende sesongen, har Yamahas ingeniører også oppgradert clutchen med et nytt kraftig hus som er sterkere enn tidligere. 3., 4. og 5. gir på 2021-utgaven av YZ250F er redesignede, og girkassen har fått større slitestyrke og gir en lett og presis følelse under girskift.

 

Forbedret rørramme i aluminium

For 2021-sesongen har YZ250Fs lette og smidige aluminiumsrørramme blitt raffinert og trimmet ved å endre tykkelsen på strategiske punkter ved bruk av nye motorfester og justering av stivhetsbalansen. Disse endringene gir en enda lettere følelse ved manøvrering, samtidig som de bidrar til å gi en mer kontrollert og mindre fysisk krevende tur.

 

Bransjeledende frontgafler

Frontgafler av fjærtypen på YZ250F har et bransjeledende hastighetssensitivt dempingssystem som gjør at fjæringen kan levere effektiv støtdemping på mange forskjellige overflater. For 2021 er dette premium-systemet ytterligere forbedret med mer progressiv demping, noe som gir mer forutsigbar manøvrering med større trekkraft foran.

 

Optimalisert monocross-fjæring bak

Yamahas bakre monocross-fjæring av lenketypen har satt standard i mange år, og for å komplettere endringene av rammen og gaflene, har bakenden fått endret demping som optimaliserer bakhjulets trekkraft og reduserer stigningseffekter over humper.

 

Endret styreposisjon

For at du raskt skal kunne flytte vekten og belaste fronten av sykkelen, monteres styreklemmene 15 mm lenger fremme. Og stivheten til både klemmene og den nye lettere trippelklemmen øverst er justert for å bidra til å gi bedre støtdemping for redusert belastning på hender, håndledd og underarmer.

 

Lettere og mer effektive bremser

Bremseytelsen økes ved bruk av en ny stivere frontkaliper utstyrt med større stempler med diameter på 25,4 mm – i tillegg gir den nye 270 mm frontskiven et større kontaktområdet mellom pute/skive. Bakbremsen har en ny kaliper og redesignet rotor for å redusere den totale vekten med 120 g.

 

Umiddelbar motorjustering med Yamaha Power Tuner-appen

Enhver YZ250F-eier kan justere motorens ytelse ved hjelp av Power Tuner-appen på smarttelefonen. Denne gratis-appen lar deg justere drivstoff- og tenningsinnstillingene, slik at de passer ulike baner og forhold, og deretter lagre to av oppsettene dine på sykkelens ECU i tilfelle du vil gjøre justeringer underveis.

 

Styremontert to-modus-innstillingsbryter på styret

Når du har valgt de to foretrukne motoroppsettene dine og forhåndslastet dem for den aktuelle kjøringen ved hjelp av Power Tuner-appen, kan du velge det foretrukne oppsettet ved hjelp av den styremonterte bryteren. Med denne justeringen når du er underveis, kan du bytte innstillingsmodusen – med gassen lukket – mens du kjører, noe som gir deg den optimale kontrollen under alle forhold.

 

Neste generasjons Icon Blue-karosseri

2021-modellen av YZ250F får et splitter nytt utseende med neste generasjons Icon Blue-fargepalett og ny grafikk som gir denne sykkelen et profesjonelt og aggressivt nytt utseende. For et mer koordinert uttrykk er nå også front- og sideplatene blålakkert for å matche tanken, skjermene og hjulene.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Yamaha
Motordetaljer Væskekjølt, Firetakt, 4-ventilers, DOHC
Antall Sylindre 1
Motorvolum 250cc
Boring 77.0 mm
Slaglengde 53.6 mm
Kompresjonsforhold 13.8 : 1
Drivstoffsystem Elektronisk Bensininnsprøytning
Clutch Våt, Multiplate Clutch
Tenningssystem TCI
Smøresystem Wet sump
Startsystem Elektrisk Start
Girkasse Konstant utveksling, 5-trinns
Drivstofftank 6.2 Liter
Kraftoverføring Kjede
Rammedesign Semidobbel rørramme
Gaffel Opp-ned gaffel
Bakdemper Svingarm, (lenkearm)
Fjæringsvei Gaffel 310 mm
Fjæringsvei Bakdemper 317 mm
Bremser foran Hydraulisk brems med enkel skive, Ø270 mm
Bremser bak Hydraulisk enkel skive, Ø240 mm
Bremseskive Diameter Foran 270 mm
Bremseskive Diameter Bak 245 mm
Dekk Foran 80/100-21 51M
Dekk Bak 100/90-19 57M
Castervinkel 26º5
Trail 119 mm
Kjøretøylengde 2175 mm
Kjøretøybredde 825 mm
Kjøretøyhøyde 1285 mm
Akselavstand 1475 mm
Bakkeklaring 335 mm
Setehøyde 970 mm
Kjøretøyvekt 106 kg


Tilbehør
3908371
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.