KTM SX-E 1.20 Balansesykkel til Barn KTM SX-E 1.20 Balansesykkel til Barn KTM SX-E 1.20 Balansesykkel til Barn KTM SX-E 1.20 Balansesykkel til Barn

KTM SX-E 1.20

Balansesykkel til Barn

Varenr: F3003WA
36 500,00
1 i butikk
0 på nettlager
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusent
Beskrivelse

KTM SX-E 1.20 - Balansesykkel til Barn

KTM SX-E 1.20 er det perfekte valget for de eldre barna, helt opptil 12-årsalder. Med sine optimale proposjoner og justeringsmuligheter, lette vekt på kun 15 kilo og en toppfart på 32 km/t, er ideell når man ønsker å utforske mulighetene man får med en el-sykkel, samtidig som man får god balansetrening, fart og moro!

Med flere forskjellige hastigheter å velge mellom, er KTM SX-E 1.12 den perfekte sykkelen til nybegynneren, så vel som den mer erfarne! Den sørger for mye moro og utallige timer med balansetrening utendørs!

 

Bygget for fart og moro

Med sin solide konstruksjon i tettsveiset aluminium, 20-tommers nylonhjul og Manitou J-gaffel, tåler SX-E 1.20 selv tøffe forhold uten at man mister kontrollen!

KTM SX-E 1.20 er designet fra grunnen av og har en varmebehandlet og tettsveiset aluminiumsrammekonstruksjon, bygget på solid fundament. Med enkel tilgang til drivverket, 20-tommers nylonhjul og en Manitou J-enhetsgaffel med 80 mm vandring, gir KTM SX-E 1.20 den absolutt beste kontrollen for ryttere på alle ferdighetsnivåer.

 

Gassrulle - optimal kontroll og kjørekomfort

KTM sine SX-E-balansesykler er utstyrt med gassrulle i stedenfor trykknapp som justerer farten, samt tre forskjellige hastighetsmoduser. Med gassrulle har barnet bedre kontroll over både sykkelen og farten uten å miste oversikten! Takket være den børsteløse motoren på 36V med Cush Drive, er den som skapt for fart og moro!

Tre kjøremoduser:

  • Lav / Treningsmodus - 16 km/t
  • Medium / Overgangsmodus - 24 km/t
  • Høy / Avansert modus - 32 km/t

 

Fargedisplay for full kontroll

Det multifunksjonelle displayet er plassert ved gassrullen. Den gir all nødvendig informasjon og status på sykkelen slik at man til enhver tid har kontroll! Valgt kjøremodus indikeres av forskjellige farger på dispolayet. Gjennstående battertid er uthevet med en egen farge slik at man ser hvor mye mer moro man kan ha før batteriet må lades! Ved gult lyst er batteriet nede på 30%, mens det skifter til rødt når det nærmer seg tomt.

¨

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent KTM
Gruppe 1 EL-Sykkel
Gruppe 2 Balansesykkel
Gruppe 3 KTM


Produsent