Scott WFS Roll Off Kit - Prospect/Fury Roll Off Kit - For Prospect & Fury, Sort

Scott WFS Roll Off Kit - Prospect/Fury

Roll Off Kit - For Prospect & Fury, Sort

Varenr: 248782-222
999,00
20+ på fjernlager. 30 dagers leveringstid
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusentAndre kjøpte også
Beskrivelse

WORKS FILM SYSTEM 50

For ti år siden, SCOTT introduserte sitt Roll off system som har vist seg å være robust og med lang levetid uansett kjøreforhold. For sesongen 2017 lanserer SCOTT nye WFS 50, et større og mer finjustert Roll Off system som vil sette standarden for dette markedet.

 

ANTISTATISK FILM OG TRANSPARENTE MUDFLAPS

En større film krever en redesignet og optimalisert antistick film med mudflap. En tynn vertikal linje har blitt lagt i midten av filmen for å gjøre at den aldri fester seg til linsen. Videre er mudflapen laget av et  gjennomsiktig materiale som ikke hindrer synsfeltet under støvete og mindre ekstreme forhold.

 

INTEGRERT CANISTER DESIGN

Beholderne er plassert bak de svingbare utriggerne for stroppen og resulterer i et stort synsfelt. Integreringen av beholderne gir et flott utseende og gjør at funksjonen er 100%.

 

 

STOR 50MM FILM (opp til 50mm høyt synsfelt)

Når gjørme kommer inn i bildet, kan det ekstra synsfeltet være forskjellen på en første eller andreplass. Med SCOTT nye WFS 50, har høyden på filmen er økt med 56% til å bli den største på markedet med ikke mindre enn 50 millimeter høyde. Kombinert med en tynn ramme konstruksjon, gir WFS 50 stort synsfelt selv i de mest utfordrende forhold

 

CLICK-ON CANISTER

En ny funksjon i WFS 50 er Scotts Click-On festesystem. Ingen behov for verktøy, trenger ikke å kaste bort tid, bare klikk beholderne på pinnene og kjør. Den røde spaken gjør at beholderen er trygt festet til pinnene. Dette systemet er den ultimate WORKS teknologi, å bytte fra Roll Off til Tear Off har aldri vært enklere

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Scott
Gruppe 1 Briller
Gruppe 2 RollOff
Gruppe 3 Roll-Off, System
Brillemodell/Type Scott Prospect MX


Produsent
Andre kjøpte også