NGK Tennplugg BR9ECMVX

NGK Tennplugg BR9ECMVX

Tennplugg fra verdens ledende produsent

Varenr: 51539093000
222,00
Forventet til lager 10.10.2023
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusentAndre kjøpte også
Beskrivelse

NGK er den ledende merkeleverandøren og produsenten av tennplugger for MC, MX/Enduro, ATV/UTV og Snøscooter med tilliten fra originalmerkene for å holde utstyret i drift på et overlegent ytelsesnivå. Vi har de fleste typer til din MC, MX/Enduro, ATV/UTV og Snøscooter på lager med kort leveringstid og kan også skaffe tennplugger til de mere sjeldne applikasjonene på forespørsel.

 

Med en 98% ren kobberkjerne og høykvalitets aluminiumsilikat-keramikk skaper dette en sterkere isolator for å redusere elektrisk gjennomslag (forårsaket av gnist som går gjennom side av keramikken) Dette skaper også en økt varmeavledning for pålitelige starter og forhindrer overoppheting av pluggen. Kaldvalset gjengeparti som forhindrer kryssgjenger og skade på sylinderhoder. Gjengene er også forkrommet (Tri-chrome) noe som gjør kopperpasta og lignende overflødig. Spesiell jordet elektrode-design som gir høyere spenning og redusert risiko for kvelning. Alle NGK-tennplugger må bestå omfattende testprosedyrer og kvalitetskontroller for å sikre passform og ytelse.

 

  • Mekanisk vibrasjonstesting

  • Termisk sjokkprøving til -40 °C for å forhindre skader fra vannsprut

  • Den nøyaktigste motstandsfremstillingsprosessen i bransjen

  • Produsert i NGK's ISO 11565-sertifiserte produksjonsanlegg

  • Måles med laserpresisjon gjennom hele produksjonsprosessen

  • Presis 360° sveising av jordelektroder for å sikre nøyaktig plassering 

 

 

 

Å bytte tennplugger regelmessig hjelper deg med å sikre mer kjøretid og mindre reparasjonstid. Regelmessig utskifting av plugger forhindrer begroing og gir optimal motorytelse.
 

DEKODE TENNPLUGGEN


Visste du at hver NGK tennplugg har både et pluggnummer og et varenummer? Bare pluggnummeret er merket på tennpluggen, mens begge er trykt på esken. Pluggnummeret brukes til å avkode tennpluggen, og varenummeret brukes av våre salgspartnere til å hjelpe til med lagerstyring, ettersom alfanumeriske tall er vanskeligere å lagre. Varenummeret er et tilfeldig 3-, 4- eller 5-sifret tall og har ingen relasjon til varmeområde eller pluggtype. Et eksempel er DPR5EA-9; 2887. DPR5EA-9 er pluggnummeret og 2887 er varenummeret. Unntaket fra dette er racingplugger. Et eksempel på en NGK racingplugg er R5671A-11. Her representerer R5671A pluggtypen og -11 representerer varmeområdet. Delenummeret er 6596. Du kan også søke opp hvilken pluggtype du trenger til din applikasjon på NGK sin hjemmeside her.

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent NGK
Kryssreferanse NGK BR9ECMVX
Overgangsnummer - KTM
  • 50339093000
  • 50339093100


Produsent
Andre kjøpte også