Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Finne frem til varer på Motorspeed

Når du kommer inn på www.Motorspeed.no så kan du finne varene du ønsker ved å benytte søkefeltet øverst på siden. Her kan du søke etter navn på varen, produsenten eller produktnummeret.

Du kan også bla deg gjennom kategoriene for å finne varene du ønsker, eller enkelt klikke direkte på en av annonsene for å gå inn på den aktuelle varen.
 

Når du har funnet frem til din ønskede vare

Når du er inne på selve varen, kan du lese produktinformasjonen og se på bildene for å bli mer sikker på at dette er riktig vare. Her har du også muligheten til å finne tilbehør og alternative varer ved å trykke på fanene for dette. Om du trykker på fanen for "linker" kan du gå direkte til leverandørens egne sider, som viser produsentens sider for selskapet, produktet og  kundestøtte.

Når du er inne på selve produktet kan du også finne passende tilbehør og ekstrautstyr. Dette kan være produkter som slanger og dekk som passer til felgen du har sett på, eller kjede som passer til kransen og annet man gjerne trenger til varen man er interessert i. Her finner du også ofte alternative produkter som vi har ment kan være gode alternativer i funksjon eller desig.

Innhold i handlevognen og til kassen
Når du har trykket på "Kjøp"-knappen, legger den valgte vare seg i handlevognen, og vil vises i handlevognen oppe til høyre. For å gjennomføre bestillingen må du trykke på "Til kassen".

 

Logg inn og registrer deg

For at du skal kunne gå til kassen må du logge deg inn som kunde. Dette for at vi skal ha riktig navn og adresse på deg. Hvis du ikke er kunde allerede må du registrere deg først.

 

Er du allerede registrert kunde, men har glemt passordet, kan du enkelt legge inn den registrerte e-posten din, så vil vi sende deg passordet på e-post. Husk å sjekk søppelposten hvis du ikke mottar mail fra oss innen 5 minutter.

 

Riktig adresse, frakt og betalingsmåte

Når du er innlogget må du se over at informasjonen er riktig, slik at varene blir sendt til riktig adresse og på ønsket måte.

Du kan, om du ønsker, endre leveringsadresse, betalingsmåte og fraktmåte.

 

Betalingsalternativer

Hvis du ønsker å betale med VISA eller Mastercard vil du bli sendt videre til nets (tidligere BBS) sine sikre sider for å fylle ut kortinformasjon samt å oppgi bankens kode/passord. Dette er samme kode/passord som brukes når du betaler regninger i nettbanken.

For mer info om betalingsalternativer, vennligst se Betaling

 

Bekreft din bestilling

Når du skal bekrefte din bestilling må du se over at alle opplysninger stemmer, slik at varen blir sendt riktig, med riktig antall varer.

Hvis alt er riktig, trykker du på "Bekreft" for å lagre din ordre.

 

Gjennomført handel og ordrenummer

Når du har bekreftet din bestilling vil du i løpet av noen minutter motta en ordrebekreftelse pr. mail med ditt ordrenummer.