ORIGINALDELER

                    

KTM 1290 Super Duke R EVO 2023 Oransje KTM 1290 Super Duke R EVO 2023 Oransje KTM 1290 Super Duke R EVO 2023 Oransje KTM 1290 Super Duke R EVO 2023 Oransje

KTM 1290 Super Duke R EVO 2023

Oransje

Varenr: F9903WS
1 på lager Lillehammer
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusent
Beskrivelse

Pris Kr. 295,100,-

Klargjøring kommer i tillegg.

 

Evolusjon og tilpasning er avgjørende når det gjelder å opprettholde toppstatus. KTM 1290 SUPER DUKE R EVO er utviklingen av et beist. Med intuitiv semi-aktiv fjæringsteknologi (SAT), tilpasser dette beistet seg ikke bare etter veibanen, men også til rytterens input - noe som gjør den kald og kalkulert, Skremmende for enhver utfordrer.

 

MOTOR

If it ain`t broken, don`t fix it. Men for all del, gjør den slemmere! Med 180 hk og 140 Nm, har 1301 cc LC8, V-twin gjennomgått en subtil, men virkningsfull utvikling. Optimalisert for å være lettere, men beholder sitt dreiemoment, er dette kraftsenteret refereansen til V-twin-evolusjonen.

 

 

 

RAMME

Rammen, som bruker motoren som et middel for å øke torisonal stivhet, har resultert i at KTM 1290 SUPER DUKE R EVO er 3 ganger stivere enn forgjengeren. Dette gir en uanstrengt, tillitsvekkende kjørestilling som til syvende og sist gir raskere kjøring. Dette oppnås ved å maksimere respons fra chassiset og fordekket. Rammen bruker også rør med tykkere diameter med tynnere vegger, som er det største vektbesparende tiltaket på sykkelen og sparer 2 kg sammenlignet med forrige generasjonsmodell

 

 

 

 

UNDERRAMME

Smidighet er tingen når det kommer til dette beistets bakende. En lett kompositt underramme kombinerer en rekke funksjoner for å spare vekt og øke funksjonaliteten. Passasjersetet, skiltholderen og baklysene festes direkte på underrammen uten behov for ekstra braketter eller tilbehør.

 

 

 

 

STYRE

Å finne den optimale sittestillingen er enkelt med et justerbart 760 mm bredt styre. Rytterne kan skreddersy sin foretrukne rekkevidde med 4 posisjoner over 22 mm, foran til bak, noe som gjør det enkelt å angripe hjørner og avgjørende for å henge på i rettstrekene.

 

 

 

 

MENYSWITCH

KTM 1290 SUPER DUKE R EVO har et intuitivt TFT-dashbord med multifunksjonalitet. For å få tilgang til dette er det utviklet robuste taktile motorsykkelkoblinger - som for øvrig trykker på alle de riktige knappene. Rytterne kan enkelt justere hjulslippet via padle-knapper på bryterutstyret, mens de er i TRACK MODE, eller kan stille inn to programmerbare brytere for rask tilgang til foretrukne funksjoner eller innstilling etter eget valg.

 

 

 

 

HJELPEMIDLER

mange tradisjonalister syntes kanskje inne noe om elektroniske rytterhjelpemidler og syntes at de ødelegger den ekte kjøregleden. Men når det kommer til KTM 1290 Super Duke R Evo, har alle elektroniske funksjoner fått en oppdatering, noe som gir mer respons fra motoren og mindre påtrengende effekt fra sikkerhetssystemene. For å si det enkelt – smartere systemer, mer ytelse.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent KTM
Motordetaljer Væskekjølt, 4-takt, V 75°
Boring 108 mm
Moment 140 Nm
Clutch PASC (TM) slipper clutch, hydraulically actuated
EMS Keihin EMS with RBW and cruise control, double ignition
Smøresystem Forced oil lubrication with 3 oil pumps
Startsystem Elektrisk Start
Girkasse 6-trinns
CO2 Utslipp 130 g/km
Drivstofforbruk 5.6 l/100 km
Drivstofftank 16 Liter
Rammedesign Chrome-moly tubular space frame, powder-coated
Gaffel WP Semi-active suspension USD Ø 48mm (GEN.2)
Bakdemper WP Semi-active Rear Shock (GEN.2)
Fjæringsvei Gaffel 125 mm
Fjæringsvei Bakdemper 140 mm
Bremser foran 2 x Brembo Stylema Monobloc four piston, radially mounted caliper
Bremser bak Brembo twin-piston fixed calliper, brake disc
Bremseskive Diameter Foran 320 mm
Bremseskive Diameter Bak 240 mm
Kjede 525 X-Ring
ABS Bosch 9.1MP 2.0 (with cornering ABS and SUPERMOTO ABS)
Bakkeklaring 160 mm


Produsent