ORIGINALDELER

                    

KTM 350 SX-F 2024 KTM 350 SX-F 2024 KTM 350 SX-F 2024 KTM 350 SX-F 2024 KTM 350 SX-F 2024 KTM 350 SX-F 2024

KTM 350 SX-F 2024

Varenr: F8201X5
120 400,00
Ikke på lager - 0 dager
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusentAndre kjøpte ogsåTilbehør
Beskrivelse

KTM 350 SX-F

        

Etter over et tiår med racing og seiere på høyeste nivå innen profesjonell motocross, har KTM 350 SX-F for lengst kvittet seg med sin "underdog"-status og bevist seg som en verdig motstander. Ved å levere brukbar kraft gjennom hele turtallsområdet, ubøyelig stabilitet i høy hastighet og ekte mesterskapsvinnende egenskaper, er 2024 KTM 350 SX-F nok en gang READY TO RACE.

 

SERVICEVENNLIG

2024 KTM SX- og SX-F-serien er konstruert og designet for å gi førere lett tilgjengelige servicedeler, samt justerbar fjæring. Dette gir raskere vedlikehold på banen og utenfor sesongen, i tillegg til å gjøre motocross mer tilgjengelig for nybegynnere uten pit-mannskap.

 

https://azwecdnepstoragewebsiteuploads.azureedge.net/PHO_BIKE_DET_250-SX-F-MY23-serviceability_%23SALL_%23AEPI_%23V1.jpg

 

 

MER KRAFT

Perfekt plassert mellom KTM 350 SX-F og kraftpakken KTM 450 SX-F, veier den lette KTM 350 SX-F motorpakken bare 27,5 kg, og leverer imponerende 57 hestekrefter. Dette gjør den til det ultimate våpenet når du vurderer kraft-vekt-forholdet.

https://azwecdnepstoragewebsiteuploads.azureedge.net/PHO_BIKE_DET_250-SX-F-MY23-power_%23SALL_%23AEPI_%23V1.jpg


 

LAUNCH CONTROL & QUICKSHIFTER

Launch control, PÅ! Designet for storeslem, kommer 2024 KTM SX-F-serien som standard med launch control og en ny Quickshifter-funksjon, som muliggjør raske oppgiringer uten å bruke clutchen. Launch control aktiveres enkelt ved å trykke på traction control og Quickshifter-knappene samtidig og fungerer ved å begrense mengden kraft til bakhjulet, forbedre trekkraften og forhindre tap av kontroll under hard akselerasjon.

https://azwecdnepstoragewebsiteuploads.azureedge.net/PHO_BIKE_DET_250-SX-F-MY23-Launch-Control-quickshifter_%23SALL_%23AEPI_%23V1.jpg

 

 

 

VALGBARE MAP + TC

Map-switchen på 2024 KTM SX-modellene har en enklere design, noe som muliggjør enklere funksjonalitet ved å bytte mellom 2 motormap. Map 1 gir en mer lineær effektkurve. mens map 2 slår helt ut med aggressiv gass og eksplosiv kraft. Heldigvis er traction control lett å slå på eller av fra samme bryter, noe som sikrer maksimal trekkraft og en klar fordel i våte eller gjørmete forhold.

 https://azwecdnepstoragewebsiteuploads.azureedge.net/PHO_BIKE_DET_SX-MY23-selectable-maps_%23SALL_%23AEPI_%23V1.jpg

 

 

 

 

ERGONOMI

2024 KTM SX og SX-F-serien har en helt ny og forbedret førerergonomi, som gir forbedret knekontakt - spesielt når du står på fothvilerene. Ny plast jobber for å drive ut gjørmeopphopning under våte, gjørmete forhold, med en ny, flatere seteprofil og setetrekk med høyt grep som gir eksepsjonell bevegelse og kontroll. Den polyamidforsterkede underrammen i aluminium forbedrer førerfølelsen og tilbakemeldingen ytterligere.

https://azwecdnepstoragewebsiteuploads.azureedge.net/PHO_BIKE_DET_125-SX-MY23-ergonomics_%23SALL_%23AEPI_%23V1.jpg

 

 

 

WP XACT GAFFEL

48 mm lufttype WP XACT forgaffel med delt dempingsfunksjon gir all den selvtilliten du trenger for å angripe banen. Nye hydrostopper i gaffelbeina forbedrer motstanden mot bunnen og står for mindre retur når du angriper store hopp, støt og dunk. Redesignede gaffelbeskyttelsesringer øker også beskyttelsen mot smuss, noe som gjør dem like pålitelige som de er fantastiske.

https://azwecdnepstoragewebsiteuploads.azureedge.net/PHO_BIKE_DET_SX-MY-23-Fork_%23SALL_%23AEPI_%23V1.jpg 

 

 

 

ENERGIABSORPSJON

I tillegg til at den ekspertutviklede, hydroformede, laserkuttede og robotsveisede rammen er konstruert for å gi eksepsjonell tilbakemelding og stabilitet i en rett linje, består den av spesifikt beregnede parametere for lengde- og torsjonsfleksibilitet. Dette betyr at rammen fungerer som en slags "støtdemper", noe som gir en mindre tøff tur, noe som resulterer i mindre tretthet over mange harde runder.

 https://azwecdnepstoragewebsiteuploads.azureedge.net/PHO_BIKE_DET_SX-MY23-energy-clearance_%23SALL_%23AEPI_%23V1.jpg

 

 

STABILITET

2024 KTM 350 SX-F er solid som fjell uansett hastighet, takket være en omposisjonert og smidd styringshodetilkobling og CNC-freste tredoble klemmer. Disse er laget av høykvalitets aluminium og har optimalt tilpasset stivhet i styrestemmen, perfekt justering av gaffelrørene og presis geometri for gaffelklemmene for å sikre svært responsiv og jevn gaffelaksjon - for ikke å nevne urokkelig stabilitet når du kjører over spor og mot podiet.

https://azwecdnepstoragewebsiteuploads.azureedge.net/PHO_BIKE_DET_SX-MY23-energy-clearance_%23SALL_%23AEPI_%23V1.jpg

 

 

AIRBOX

Luftfilterboksen er designet med presist plassert inntakskanal for å gi maksimal luftstrøm. Twin Air-filteret har et monteringssystem som gir lett tilgang og samtidig sikrer feilfri og nøyaktig filterinstallasjon uten bruk av verktøy.

 PUST LETT

  

 

 

FULL KONTROLL

Uansett hvor utfordrende banen er har du full kontroll med de nye fotbøylene. Redesignet ramme gjør det mulig å monterte forfester i sentret for bedre kjørestilling og bedre drag ut av svinger, samt minsker sjangsen for å feste seg i dype hjulspor på banen.

 SLEKER FOR DEG Å SKRUBBERE


   

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent KTM
Slaglengde 57,5 mm
Clutch Våt, DDS multi-disc clutch, Brembo hydraulics
EMS Keihin EMS
Startsystem Elektrisk Start
Girkasse 5-trinns
Drivstofftank 7,2 Liter
Rammedesign Central double-cradle-type 25CrMo4 steel
Gaffel WP XACT-USD, Ø 48 mm
Bakdemper WP XACT Monoshock with linkage
Fjæringsvei Gaffel 310 mm
Fjæringsvei Bakdemper 300 mm
Bremser foran Skivebremser
Bremser bak Skivebremser
Bremseskive Diameter Foran 260 mm
Bremseskive Diameter Bak 220 mm
Kjede 520 Uten O-Ring
Bakkeklaring 359 mm
Setehøyde 958 mm
Kjøretøyvekt 101,9 kg


Produsent
Andre kjøpte også
Tilbehør