AFAM Bakdrev, Aluminium #420 S/C

AFAM Bakdrev, Aluminium #420 S/C

Varenr: 17107+47
529,00
0 i butikk
2 på nettlager
-+
Selges som 1stk
BeskrivelsePasser tilTeknisk infoProdusentTilbehør
Beskrivelse

image

 

Siden AFAM ble grunnlagt i 1978 har de intensivert kunnskapen og har spesialisert seg på motorsykler for vei, terreng og på racerbanen i over 40 år. AFAM-teknologien brukes av forskjellige racingteam innen MX, Enduro og MC og ledende produsenter over hele verden. 

Erfaringene siden opprettelsen i 1978 ved forskning og utvikling i GP500, MotoGP, SBK og MX1 har gitt en økt spesialisering og unik kompetanse. Gjennom kunnskapen som er oppnådd har AFAM utviklet egenskaper for å sikre produksjonen av tannhjul og kjeder av høy kvalitet. Ettermarkedet tilbys et omfattende program for å oppfylle alles krav.
 

AFAM Tannhjul er produsert etter de høyeste kvalitetsstandarder og utvikler stadig nye tannhjul tilpasset de høye kravene til dagens motorsykler på markedet.  Tannhjul i lette materialer som takler den økte kraften til dagens Superbikes. Levetid, vekt, sikkerhet, effektivitet, tannform og materialer er elementer som AFAM kombinerer for å tilby deg en bekymringsfri og optimal girkasse.

 

 

AFAM bruker de beste stållegeringene for å produsere fremdrevene sine. Minimumstoleranser kombinert med racetestet tannprofil for å garantere kvaliteten som kreves av din kraftige motorsykkel.

  • AFAM Standard drev er en kopi av ditt originale framdrev og brukes til de fleste motorsykler både for landevei og motocross.
     

  • AFAM støydempende drev har som enkelte originale drev en gummiring for å dempe lyden fra girkassen og øke komforten til rytteren.
     

  • AFAM Racing drev har et dataassistert design som har tatt ut materiale med flere huller rundt om på drevet noe som sparer vekt for racingapplikasjoner for mindre og lettere kjeder. Alikevel er marginene for sikkerhet og styrke opprettholdt.
     

  • AFAM Selvrensende framhjul (+) er tilgjengelig for MX og terrengbruk. De har på hver side av tannbunnen, et spor som evakuerer sand og gjørme fra tannhjulet, slik at smuss ikke samler seg mellom tannhjul og kjede. Dette akkumulerte smusset forårsaker for stor spenning i kjeden som et resultat av at tannhjul og kjede slites veldig raskt, og kan til og med blokkere sykkelen din. Med denne type tannhjul slipper du disse problemene.

 

Passer til
KAWASAKI KX 65 (2002 - 2021)
SUZUKI RM 65 (2003 - 2005)
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent AFAM
Gruppe 1 Drivverk
Gruppe 2 Bakdrev - Aluminium
Gruppe 3 Afam
Drevtype (Bak) Aluminium (Selvrensende)


Produsent
Tilbehør