AFAM Bakdrev - Alu, #520

AFAM Bakdrev - Alu, #520

Varenr: 165803-41
559,00
12 på fjernlager. 20 dagers leveringstid
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusentTilbehør
Beskrivelse

 

Siden AFAM ble grunnlagt i 1978 har de intensivert kunnskapen og har spesialisert seg på motorsykler for vei, terreng og på racerbanen i over 40 år. AFAM-teknologien brukes av forskjellige racingteam innen MX, Enduro og MC og ledende produsenter over hele verden. 

Erfaringene siden opprettelsen i 1978 ved forskning og utvikling i GP500, MotoGP, SBK og MX1 har gitt en økt spesialisering og unik kompetanse. Gjennom kunnskapen som er oppnådd har AFAM utviklet egenskaper for å sikre produksjonen av tannhjul og kjeder av høy kvalitet.

Ettermarkedet tilbys et omfattende program for å oppfylle alles krav.
 

AFAM Tannhjul er produsert etter de høyeste kvalitetsstandarder og utvikler stadig nye tannhjul tilpasset de høye kravene til dagens motorsykler på markedet.  Tannhjul i lette materialer som takler den økte kraften til dagens Superbikes. 

Levetid, vekt, sikkerhet, effektivitet, tannform og materialer er elementer som AFAM kombinerer for å tilby deg en bekymringsfri og optimal girkasse.

AFAM Aluminiumstannhjul er CNC-maskinert i 7075 T6-kvalitet og har også den unike AFAM tannprofilen

  • AFAM Motocross Aluminiumstannhjul er sølvanodisert og formet i et gjennomtestet snøfnugg-design for vektbesparelse. Dette er det mest allsidige AFAM-tannhjulet for offroadbruk
     

  • AFAM Motocross Aluminium Selvrensende tannhjul er hardanodisert som gir et hardere lag som reduserer slitasje. Fargen er Gun Metal, og bunnen av tennene er på begge sider utstyrt med en gjørmespor for å evakuere sand og gjørme raskt for å unngå kjedespenning. Med 3D-avlastningsdesign freses de for maksimal vektbesparelse, men de forblir fortsatt trygge og robuste. De riktige toleransene for terrengbruk og AFAM-tannprofilen gjør det til et høykvalitetsprodukt med lang levetid. Disse MX-tannhjulene er også tilgjengelige fargeanodisert for å matche sykkelen din.
     

  • AFAM Racing Aluminium tannhjul har også samme harde overflate oppnådd ved hard anodisering. De fleste av disse tannhjulene finnes i den opprinnelige dimensjonen, men også i en konverteringsmodell for en smalere kjede. Disse AFAM-tannhjulene har tilpassede toleranser for løpsbruk og et vektbesparende design for å sikre den mest effektive transmisjonen.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent AFAM
Gruppe 1 Drivverk
Gruppe 2 Bakdrev - Aluminium
Gruppe 3 Afam
Drevtype (Bak) Aluminium (Standard)


Produsent
Tilbehør