AFAM Bakdrev Honda ANF 125 INNOVA 35T

AFAM Bakdrev Honda ANF 125 INNOVA 35T

Varenr: 10117-35
209,00
Bestillingsvare ca.63 dager
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusentTilbehør
Beskrivelse

 

 

AFAM Tannhjul er produsert etter de høyeste kvalitetsstandarder og utvikler stadig nye tannhjul tilpasset de høye kravene til dagens motorsykler på markedet.  Tannhjul i lette materialer som takler den økte kraften til dagens Superbikes. Levetid, vekt, sikkerhet, effektivitet, tannform og materialer er elementer som AFAM kombinerer for å tilby deg en bekymringsfri og optimal girkasse.

 

 

AFAM stål bakhjulstannhjul er alle CNC-maskinert og produsert i C45 normalisert stål med induksjonsherdede tenner. Et hardere lag på tennene reduserer slitasje på tannhjul og kjetting drastisk og sikrer lengre levetid. Utført i sølv (sinkbelagt) eller svart (elektroforese) for en langvarig beskyttelse mot korrosjon. Det normaliserte stålet forhindrer tannhjulet fra mikrosprekker i materialet. Dette sikrer kvaliteten på produktet for å tilby deg en trygg tur. Perfekt rund, flat og konsentrisk med den unike AFAM-tannprofilen gjør dette til det beste ettermarkedet.
 

  • AFAM standard-tannhjul i stål bak er lik den originale fargen. Utføres i enten sølv (sink) eller svart (elektroforese) for å beskytte mot korrosjon.
     

  • AFAM Selvrensende stål Off Road tannhjul gir en maksimal vektbesparelse (SL Super Light) takket være sin fjerde generasjon T4-design i svart farge ved elektroforese (K Black) og utstyrt med gjørmespor, gjør dette tannhjulet ideelt for ekstreme forhold, fra sandløp, Dakar Rally til MX1.
     

  • AFAM Stål Racing tannhjul er designet for å motstå den høye ytelsen til dagens Superbikes. Passer for 520 kjede med maksimal vektbesparelse takket være fjerde generasjons Racing design. Vi lover deg en veldig lang levetid på løpebanen. Ubetydelig slitasje fra begynnelsen til slutten av løpet garanterer deg optimal transmisjonseffektivitet.
     

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent AFAM
Gruppe 1 Drivverk
Gruppe 2 Bakdrev - Stål
Gruppe 3 Afam
Drevtype (Bak) Stål (Standard)


Produsent
Tilbehør