Yamaha CrossCore RC M Silver White

Yamaha CrossCore RC M

Silver White

Varenr: X2XB00010A
33 900,00
1 i butikk
0 på nettlager
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusent
Beskrivelse

 

CrossCore RC

CrossCore RC er en allsidig, tilpasningsdyktig og tilgjengelig eBike som er klar for hva dagen måtte bringe. Den er designet for å håndtere alt fra urban pendling til avslappet fritidskjøring og kondisjonstrening. Med null utslipp og lave driftskostnader er det mange grunner til at dette er det rette valget.


I hjertet av denne flotte eBiken er Yamahas bestselgende PW-ST-drivenhet som er en av de roligste og mest responsive motorene i sin klasse. I tillegg til å gi jevn og stillegående ytelse, bruker denne intelligente motoren sensorer som overvåker måten du sykler på og justerer kraftassistansen for å gi deg den mest naturlige og morsomme turen.

For en avslappet og oppreist kjørestilling er det slitesterke og lette chassiset utstyrt med flatt styre, og gaffelen gir 63 mm fjæringsvei for å absorbere støtene. Det enkle Display A-grensesnittet gjør det enkelt å endre kjøremodus og sjekke batteristatus – og hvis du vil tilpasse Crosscore, er det et bredt spekter av tilbehør.

 

 

 

Yamaha eBikes kan kun kjøpes på Yamaha sin hjemmeside her: Yamaha CrossCore RC

Informasjon om kjøpsprosessen finner du her: Hvordan kjøpe eBike

 

 

 

 

Nøkkelspesifikasjoner:

 

  • PWseries-ST-drivenhet
  • Naturlig ergonomi
  • Justerbar chassis
  • Ytterligere trekkingkomponenter
  • Display A
  • Automatisk støttemodus
  • Zero Cadence-teknologi
  • 3 størrelser, 2 farger

 

 

 

PWseries-ST-drivenhet

Med ekstremt stillegående, kompakte dimensjoner og responsiv ytelse er Yamaha PWseries-ST-drivenheten ideell for alle typer kjøring i forskjellige situasjoner. Denne bestselgende drivenheten produserer 70 Nm dreiemoment og leverer en naturlig kjøreopplevelse, og gjør CrossCore RC så tilpasningsdyktig som mulig på hver eneste reise.

 

alt  

 

 

 

 

Naturlig ergonomi

Enten du pendler, reiser eller sykler for moroskyld eller trener, vil du garantert sette pris på den avslappede ergonomien til CrossCore RC. Det tradisjonelle flate styret med komfortable grep og minigrep gir naturlig og kontrollert håndtering, mens styrets vertikale posisjon gir utmerket sikt i travel bytrafikk.

 

alt

 

 

 

 

Justerbart chassis

CrossCore RC er utstyrt med 63 mm fjæring foran og slitesterke 27,5 x 2,0-dekk, og er bygget for å tåle alt bygatene kan utfordre deg med. Det holdbare og lette designet gir trygg håndtering på en rekke overflater, noe som gjør denne tilpasningsdyktige eBiken til det perfekte valget for helårssyklister som leter etter allsidig, pålitelig og rimelig nullutslippstransport.

 

alt

 

 

 

 

Ytterligere trekkingkomponenter

Yamaha har utviklet en rekke ekte tilbehør til CrossCore RC - inkludert en rekke turkomponenter som er enkle å feste som gjør denne tilgjengelige og allsidige modellen til det ideelle valget for alle som leter etter en sykkel som er klar til å yte hver dag hele året.

 

alt

 

 

 

 

Display A-grensesnitt

Display A-grensesnittet gir lettlest informasjon gjennom en enkel LCD-skjerm i stort format inkludert speedometer, batterikapasitetindikator, støttemodusinnstillinger, tripteller, kilometerteller og rekkevidde - og for ekstra bekvemmelighet kan støttemodus også endres med et enkelt tastetrykk.

 

alt

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Yamaha
Gruppe 1 EL-Sykkel
Gruppe 2 Hybrid
Gruppe 3 Yamaha
Batteri Sykkel Yamaha Lithium Ion 500Wh, 36V, 13.4Ah
Dekk Sykkel, Bak CST C-1996 27.5 x 2.00
Dekk Sykkel, Foran CST C-1996 27.5 x 2.00
Display Yamaha Display A, LCD-Display
Gaffel Sykkel SR Suntour NEX E25. 63mm fjæringsvei. 12x100mm Thru-Axle
Girspak Shimano M2010 9-gir
Holker Yamaha Two-tone ergonomic locking
Kassett SHIMANO HG400 9-gir 11-36T
Pedaler Square Taper Spindle Length S-165mm, M and L - 170mm
Ramme Yamaha Hydroformed Aluminum
Sete Yamaha Urban Comfort Cro-Mo Rail
Styre Sykkel Legering 31.8mm, 640mm
Vekt Sykkel 23.9 kg


Produsent