Scott Prospect MX Amplifier - Grå/Brun Gull Krom AMP WORKS Linse Scott Prospect MX Amplifier - Grå/Brun Gull Krom AMP WORKS Linse Scott Prospect MX Amplifier - Grå/Brun Gull Krom AMP WORKS Linse

Scott Prospect MX Amplifier - Grå/Brun

Gull Krom AMP WORKS Linse

Varenr: 285536-7430-324
999,00Kampanjepris
1 399,00 Ordinær pris
2 i butikk
10 på nettlager
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusentAndre kjøpte ogsåTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Scott logo

Prospect logo

Etter flere år med en utrolig suksess, fortsetter Scott å pushe grensene ytterligere. SCOTT Prospect brille har alt du ser etter. No-Sweat ansiktsskum som består av rød microfiber som gir meget god fukttransport og ikke minst er det svært behagelig mot ansiktet. SCOTT Prospect brille har det innovative SCOTT lens-lock system som gjør at linsen sitter i rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. For å sitte godt på hjelmen er den utstyrt med en ekstra bred, no-slip silikon stropp. Denne stroppen sammen med utriggerne bidrar til god integrering på hjelmen. Sist men ikke minst, Prospect kommer med to linser- krom og klart - perfekt for alle værforhold.

 

Amplifier

Optimaliserer kontrast og klarhet

Som en av industriens ledende innen opptikk, ble Scott Precision Optics lansert med introduksjonen av Amplifier patentet i 1999. SCOTT Amplifier er designet for å slippe gjennom noen bestemte farger for øyet, mens å filtrere noen andre, dette for å skape en god kontrast i landskapet du ser.

 

No Sweat

Feature icons

RAMMETEKNOLOGI:

  • Lens Lock System

  • Bevegelige utriggere

  • NoSweat 3-lags ansiktskum

  • Ekstra bred 50mm no-slip silikon stropp

LINSETEKNOLOGI:

  • SCOTT TRUVIEW Works linse

  • NoFog™ Anti-Fog linse behandling

UTSTYR:

  • Microfiber brillefutteral
  • Nesebeskytter

 

 

 

LENS LOCK SYSTEM

Dette gjør at linsen sitter I rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. I stedet for at linsen kan skyves på plass I rammen, må to låsestifter I toppen og to I bunn trekkes ut før linsen kan byttes.

 

Scott teknologi

STORT SYNSFELT

Den store linsen kombinert med en tynn rammekontruksjon gjør at linsen kommer nærmere øynene og gir deg et stort synsfelt.

 

Scott teknologi

 

BEVEGELUGE UTRIGGERE

De to bevegelige utriggerne gjør at brillen kan tilpasses alle typer hjelmer. Trykket skapt av brillen på ansiktet gir deg en god forsegling.

Scott teknologi

 

STORT 3 LAGS ANSIKTSSKUM

SCOTT 3-lags ansikt skum med fleece har to lag med skum og ett lag med fleece som gir meget god passform og komfort.

 

Scott teknologi

 

KOMPATIBEL MED SCOTTS NYE WFS50

SCOTT Prospect er kompatibel med SCOTT sin revolusjonerende roll off system: WFS50. Den lave nese utformingen gjør installasjonen av 50 mm film mulig, og den bevegelige stroppholderen muliggjøre en montering av roll off uten at det hindrer synsfelt og utseende. Den nye WFS50 har også en rask montering uten bruk av verktøy ved bruk av SCOTT Click-On-teknologi.

 

Scott Teknologi

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Scott
Gruppe 1 Briller
Gruppe 2 Cross og Enduro
Gruppe 3 Scott
Brillemodell/Type Scott Prospect MX
Egenskaper Works


Produsent
Andre kjøpte også
Tilbehør
Alternativer