Kundesenter


Personvernerklæring
Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Motorspeed AS samler inn og behandler personopplysninger.
Motorspeed AS, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer dette frem under hvert enkelt punkt i denne erklæringen. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.
 
Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos Motorspeed AS, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.
Motorspeed AS deler ikke personopplysninger med andre, eller bruker opplysningene til annet formål enn det som er angitt i denne personvernerklæringen.
 
Personopplysninger
For å gjennomføre et kjøp på Motorspeed AS trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post.
Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre.
 
Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år. Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn.
For forskjellige formål kan vi trenge andre personopplysninger. Hvilke personopplysninger og formålet med disse er beskrevet her i personvernerklæringen.
 
Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Motorspeed AS har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.
Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.
 
Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.
 
Du har rett til å få utlevert egne personopplysninger som du har gitt til Motorspeed AS -  dataportabilitet. For å få utlevert dine personopplysninger evt. rette eller slette dine opplysninger som er lagret av Motorspeed AS, så logger du deg inn på Kundesenter og Min Side. Der kan du hente opplysningene som er lagret om deg i et format som er lesbart for andre datasystemer (PDF og XML), endre adresser/kontaktpersoner og slette din konto
 
Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss. Samtykkene finner du under Kundesenter på Min side.
 
Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke henhold til denne erklæringen.
Kortbetalinger
 
Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.
 
Det er ikke mulig for Motorspeed AS å se hele ditt kortnummer i noen av våre systemer etter gjennomført kjøp. Skulle det oppstå problemer med en kortbetaling kan betalingsansvarlige hos Motorspeed AS finne de 6 første og de 4 siste sifrene i ditt kortnummer (IIN/BIN nummer) for å identifisere hvilken bank som har utstedt kortet slik at vi kan bistå i å løse problemet.
 
Velger du kort som betalingsmetode vil betalingsopplysninger og kortopplysninger bli delt med vår betalingsleverandør for kort: Nets og vår kortinnløser Teller. Betalings- og kortopplysninger blir kun brukt til å utføre en betaling.
 
For å gjøre det enda enklere når du handler, kan du i kassa velge å lagre kortinformasjonen din sikkert. Vår Betalingspartner, Nets, vil da lagre kortet i sine sikre systemer slik at du kan kjøpe gjennom dette. Vi lagrer ikke kortinformasjonen din utover å referere til det med en identifikator. Senere kjøp på det lagrede kortet er enkle å utføre, det er derfor viktig at du logger deg ut av kundekontoen din når du har avsluttet handelen, evt. sikrer at uvedkommende ikke har tilgang til enheten du surfer på. Du er selv ansvarlig for å ikke dele ditt brukernavn og passord med andre.
 
Informasjonen du oppgir ved nettbetaling vil kun være knyttet til din kundekonto. Informasjonen er lagret i henhold til gjeldende lover. Hensikten er at du skal slippe å oppgi kortinformasjonen hver gang du foretar et kjøp hos oss.
 
For å utføre betalingen videreformidler vi kortinformasjon til vår betalingsleverandør Nets. De oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte og er sertifisert etter kortselskapenes strengeste regelverk, sikret i henhold til PCI DSS.
 
Retur / Reparasjon
I forbindelse med retur og reparasjon av produkter, så samarbeider Motorspeed AS med sine leverandører. Dersom en vare vi har solgt har en mangel etter reglene i forbrukerkjøpsloven eller kjøpsloven, har kunde rett til å få den reparert kostnadsfritt. Varen kan da bli håndtert av en av våre leverandører, og vi vil dele personopplysninger med servicepartner. Opplysningene kan da bestå av navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kjøpskvittering(kjøpshistorikk).
I tilfeller hvor varen ikke lar seg reparere kan Motorspeed AS dele kvittering videre med produsent/leverandør/importør. Dette er for at Motorspeed AS skal få melding om at varen kan erstattes med ny eller krediteres.
 
 
Informasjonskapsler (Cookies)
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.
 
Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.
 
Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere.
 
Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

 

Vi samler sammen med vår partner Ve inn personopplysninger fra deg som kan brukes til markedsføringsformål i samsvare med hva som nærmere angis i vår respektive Ve:s cookie policy, https://www.ve.com/sv/policy-for-cookies

 
Her kan du se en oversikt over informasjonskapsler som brukes på Motorspeed AS.

 

Personalisering
For å kunne gi deg en relevant og god opplevelse i vår nettbutikk bruker vi funksjoner og systemer for å personliggjøre innholdet slik at det tilpasses deg og dine interesser.
 
Markedsføring
Behandlingsgrunnlaget for e-post og sms markedsføring er samtykke.
 
Vi ønsker at vår markedsføring skal oppleves relevant og verdifull for deg til enhver tid, derfor vil innholdet som oftest være tilpasset deg. Vi samarbeider med utvalgte partnere for å få til en god løsning knyttet til SMS og e-post forsendelser.
 
Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for å vite hvilke annonse du har sett på nett, og hvilke produkter du har sett på hos oss. Med dette kan vi tilpasse butikken etter dine interesser, og vise deg relevante annonser ved neste anledning.

 

Vi samler sammen med vår partner Ve inn personopplysninger fra deg som kan brukes til markedsføringsformål i samsvare med hva som nærmere angis i vår respektive Ve:s integritetspolicy, https://www.ve.com/sv/integritetspolicy
 
Personopplysninger til tredjepart
Motorspeed AS vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for Motorspeed AS. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Motorspeed AS bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.
 
Endringer i erklæringen
Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post, eller på selskapets nettside eller sosiale medier.
 
Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Motorspeed AS på e-post personvern@Motorspeed AS
Ønsker du å få utlevert dine personopplysninger evt. rette eller slette dine opplysninger som er lagret av Motorspeed AS, så logger du deg inn på Kundesenter og Min Side. Der kan du hente opplysningene som er lagret om deg i et format som er lesbart for andre datasystemer (PDF og XML), endre adresser/kontaktpersoner og slette din konto

Postadresse:
Motorspeed AS
Hovemoveien 45
2624 LILLEHAMMER

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.