ORIGINALDELER

                    

BCA TS Rescue Pakke Kit med søker, søkestang og spade

BCA TS Rescue Pakke

Kit med søker, søkestang og spade

Varenr: C201200501
4 999,00
0 i butikk
4 på nettlager
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusentAndre kjøpte ogsåAlternativer
Beskrivelse

 

Komplett skredpakke med digital 3 antenners skredsøker (Tracker TS), aluminium
søkestang (Stealth 270 i blå), og aluminium teleskopspade (B-1 EXT).

 

Tracker S er siste tilskuddet i BCA sin skredsøkerserie og en av markedets raskeste, minste og enkleste i bruk. BCA sin filosofi er at skredsøkere skal være intuitive og lette å bruke. For å minimalisere alle stressfaktorer og feilkilder ved søk, er de strippet for alle funksjoner som ikke er nødvendige i søket. Dette gir en lavere terskel for å lære seg og å mestre søket, og selv erfarne vil ha fordel av få og pålitelige søkefunksjoner.

Tracker S har Real-Time display som gir kontinuerlig avstandsvisning, selv ved bevegelse, og det solide og temperaturtolerante LED displayet gir klare anvisninger uansett temperatur og sollys. En indikator under displayet viser også om det er 2 eller flere begravede, og om de eventuelt ligger nærmere hverandre enn 6 meter. Den har også en "markeringsfunksjon" (Signal Suppression) som kan benyttes ved flere skredtatte, hvor da det sterkeste signalet blokkeres ut i 1 minutt, eller til du velger å hente det inn igjen. Du kan også åpne opp hele signalfeltet for å se retning og avstand til samtlige signaler når søkeren registrerer (Big Picture) for å skaffe deg en oversikt. Alt dette styres enkelt av en og samme knapp.

AUTO REVERT - dette er en funksjon hvor Tracker S automatisk slår over til å sende signal hvis den har vært i "søk" modus mer enn 5 minutter. Dette er en funksjon som er laget da det også kan fortsette å komme flere skred i et område hvor det er mennesker som søker.

 

EGENSKAPER:

  • Komfortabel bæresele og batterier følger med
  • Vekt: 205g (u/ sele)
  • BCA Stealth 270 er en kompakt og sterk aluminum søkestang på 270cm
  • BCA B-1 EXT er en enkel med effektiv spade som følger med i kitet 
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent BCA
Gruppe 1 Sikkerhet
Gruppe 2 Spader
Gruppe 3 BCA


Produsent
Andre kjøpte også
Alternativer