ORIGINALDELER

                    

BCA Tracker 3 - Skredsøker 3 antenner sender/mottaker, LED display

BCA Tracker 3 - Skredsøker

3 antenner sender/mottaker, LED display

Varenr: 2332003
3 999,00
4 i butikk
20+ på nettlager
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusentAndre kjøpte ogsåAlternativer
Beskrivelse

BCA Tracker er en legende i en liten pakke. Tracker3™ har Tracker's kjente brukervennlighet og øyeblikkelig sanntidsvisning men er 20 prosent mindre og lettere. BCA Tracker 3 er en av den tynneste multi-antenne mottagere tilgjengelig på markedet. Søkeren er designet for å være lommevennlig, og T3 er valget for guider, fjellklatrere og den vektbevisste mengden. Denne søkeren bruker signalundertrykkelse (SS) og storbilde (BP) -modus for multippel-søk i skred. Bevegelsesregistrerende automatisk tilbakestillingsmodus. Oppgraderbar ytelse for programvare og elektronikk for Tracker3-flåtestyring. Alle mottakere inkluderer sele og batterier.

 

FUNKSJONER

 • Vekt med batterier: 215 gram

 • Dimensjoner: 11,5 x 7,1 x 2,4 cm

 • Rask prosessor og enkelt brukergrensesnitt

 • Sanntid, viser digitalt display retning og avstand

 • Indikatorlys for flere begravde personer

 • Lyse røde LED (lys dioder)

 • Inkluderer en beskyttende bæreveske

 • Frekvens: 457 kHz

 • Batterier: tre AAA alkaliske

 • Batterilevetid: minimum en time i søkemodus etter 200 timer i sendemodus (ca 250 timer i sende bare eller 50 timer i søk only)

 • Rekkevidde: 50 meter

 • 5-års garanti

 • Montert og testet i USA

 • Sertifisert til å være i samsvar med alle gjeldende nordamerikanske og europeiske normer.

 

Bruk av skredsøker:

 

Søk med skredsøker er delt inn i tre faser: signalsøk, grovsøk og finsøk.
For at søket ditt skal bli mest mulig effektivt må du trene
på alle fasene. Skredsøker brukes i kombinasjon med søkestang og spade.
NB: Ingen er trygge med skredsøker dersom ikke alle i gruppen kan å bruke den.
Søk informasjon og foreta tester ved kjøp av skredsøkeren.

 

 

1. Signalsøk


Dersom du ikke umiddelbart får inn noe signal er signalsøket det du begynner med. Dersom du så hvor skredofferet forsvant i skredmassene, starter du signalsøket i fallinjen fra «sist sett» punktet. Hvis du ikke vet hvor skredofferet forsvant i skredmassene må du gjennomsøke hele skredet. Dersom dere er flere som søker må ikke avstanden mellom dere være mer enn 40 meter. Hvis du er alene, søk i sløyfer som ikke er mer enn 40 meter fra hverandre, maksimalt 20 meter fra kantene av skredet. Beveg deg hurtig og vær oppmerksom på tegn etter skredofre på overflaten av skredet.


2. Grovsøk


Når skredsøkeren din har plukket opp et signal, følger du retningspilene og avstandsvisningen i displayet til skredofferets signal. Fotsporene dine vil ofte ha en kurvet linje i grovsøkefasen. Dersom du bruker en analog skredsøker må du justere følsomhetsbryteren underveis i grovsøket. Beveg deg så raskt som mulig inntil du har en avstand på omtrent 3 meter til skredofferet.

 

3. Finsøk


Når du er omtrent 3 meter fra skredofferet må du senke farten din og følge nøye med på avstandsvisningen i displayet. Retningspilene er av mindre betydning i finsøket. Senk skredsøkeren din slik at den er så nærme snøoverflaten som mulig. Søk i en rett linje og stopp der displayet viser minst avstand. Søk så 90 grader ut fra «minste avstand» for å finne enda mindre avstand. Når du har funnet minste avstand må du finne frem søkestang og søke!

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent BCA
Gruppe 1 Sikkerhet
Gruppe 2 Skredsøker
Gruppe 3 BCA


Produsent
Andre kjøpte også
Alternativer