Wabash RT L Blue Steel

Wabash RT L

Blue Steel

Varenr: X2X700010A
42 900,00
1 på lager Lillehammer
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusent
Beskrivelse

 

Wabash RT


Wabash RT er en ny type eBike som gir god ytelse på asfalt samt muligheten til å komme seg ut av byen og utforske nye og mer landlige ruter. Med sofistikert elektronikk, elegant utseende og banebrytende Yamaha-teknologi, gir denne nye grussykkelen en av klassens beste pris/ytelse-forhold.


Ut på tur
Alt med denne kvalitets eBike'en er designet for å gi deg den beste opplevelsen. Den vakkert designede rammen har en ny geometri som gir en trygg og komfortabel tur med enkel håndtering på både fortau og grus. For ekstra komfort ved f.eks stikjøring er det montert en dropper post som gir et fjæringsområde på 40 mm på liten ramme og 60 mm på mellomstor og stor ramme.

 

Yamaha PW-STs ultrastille drivverk produserer 70 Nm dreiemoment og er fullpakket med sofistikert teknologi for å gi det riktige nivået av assistanse for en helt naturlig tur. Zero cadence-teknologi gir umiddelbar kraft så snart du begynner å tråkke, mens Display A-grensesnittet gir tydelig informasjon.

 

 

 

Yamaha eBikes kan kun kjøpes på Yamaha sin hjemmeside her: Yamaha Wabash RT

Informasjon om kjøpsprosessen finner du her: Hvordan kjøpe eBike

 

 

 

 

Nøkkelspesifikasjoner

 

  • Stil med allsidighet
  • Ergonomi og geometri for sykling på grus
  • Yamaha PWseries-ST-drivenhet
  • Justerbart dropper-sete
  • Display A
  • Automatisk støttemodus
  • Zero Cadence-teknologi
  • 3 størrelser, 1 farge

 

 

 

Stil med allsidighet

Med sine elegante linjer, ultrakompakt drivenhet og sømløst integrerte batteri, er Wabash RT en ekstremt slank og stilig EL-sykkel. Det beste med denne allsidige nye grussykkelen er den glatte og naturlige ytelsen som føles helt riktig enten du pendler inn i byen, cruiser rundt på landevei eller utforsker skog og mark.

 

alt

 

 


 

Ergonomi og geometri for sykling på grus

Wabash RT er den perfekte EL-sykkelen for grus når du vil rømme fra byen til landsbygda. Chassisgeometrien er spesialdesignet for å gi en kontrollert tur med gode kjøreegenskaper på en rekke vei- og stityper. Enten du skal ut på en lokal dagstur eller en lengre tur, gjør den avslappede ergonomien og det brede styret denne sykkelen til en enkel og god måte å oppdage nye steder sammen med familie eller venner.

 

 alt

 


 

 

Yamaha PWseries-ST-drivenhet

PWseries-ST produserer et maksimalt dreiemoment på 70 Nm, og er Yamahas bestselgende drivenhet. Den kompakte størrelsen og lette vekten bidrar til det elegante utseendet og håndterbarheten til Wabash RT. Denne pålitelige, stillegående drivenheten er designet for å produsere jevn og naturlig kraftassistanse, og passer til et bredt spekter av bruksområder, fra urban pendling til landlige stiturer og helgeturer.

 

 alt

 

 


 

Justerbart dropper-sete

Dropper-setet med 40 mm / 60 mm* vandring gir en komfortabel tur over røffe overflater og lar deg justere setehøyden for å passe din fysikk og individuelle kjørestil. *40 mm S ramme, 60 mm M og L rammer

 

 alt

 

 

 


Display A-grensesnitt

Display-A grensesnittet gir lettlest informasjon med en enkel, widescreen LCD-skjerm som inkluderer en hastighetsmåler, batterikapasitetindikator, innstilling for sikkerhetskopiering, turteller, kilometerteller og rekkevidde - og for ekstra bekvemmelighet, kan backupmodus endres med et tastetrykk.

 

 alt

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Yamaha
Bakgir Shimano, GRX RX812
Batteri Sykkel Yamaha Lithium Ion 500Wh, 36V, 13.4Ah
Display Yamaha Display A, LCD-Display
Gaffel Sykkel One-Piece Aluminum. 12x100mm Thru-Axle
Girspak Shimano GRX 11-gir RX600
Holker Yamaha Padded Cork Tape
Kassett Shimano CS-M7000 11-42t 11-gir
Ramme Yamaha Hydroformed Aluminum
Stem 31.8 clamp dia. 6 deg rise S-80mm, M-90mm, L-100mm
Vekt Sykkel 21,9 kg


Produsent