3908374 3908374 3908374 3908374 3908374 3908374 3908374 3908374

Yamaha YZ450F Monster Energy Racing Edition 2021

Yamaha Black / Inkludert Batterilader

Varenr:B2WA00010A
93 400,00
Ubekreftet 30.09.2020
-+
Stk
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Monster Energy-utgavens karosseri

Med eksklusiv Monster Energy-grafikk samt et unikt svart karosseri med blå detaljer – i tillegg til matchende blå hjul – tilbyr Monster Energy-utgaven av YZ450F enhver motocross-kjører muligheten til å få en smak av litt fabrikksykkelmagi!

 

Ultrakompakt 450 cm³-motor

Den kompakte nye 450 cm³-motoren er utstyrt med et høykompresjons topplokk sammen med et slitesterkt smidd stempel og aggressive kamakselprofiler, som gir deg den beste balansen mellom en uslåelig ytelse og overlegne kjøreegenskaper. Med mer momentrik effekt akkurat når du trenger det, er 2021-utgaven av YZ450F rustet til å ta deg til topps.

 

Lett bakoverhellende sylinder

YZ450Fs lette og kompakte bakoverhellende sylinder er plassert i chassiset for å sikre enestående vektbalanse. Sammen med det høyeffektive omvendte topplokket, det lange og rette innløpet og et høykompresjonsstempel sørger denne sofistikerte designen deg for vinnende ytelse under alle forhold.

 

Yamaha Power Tuner-appen

Du trenger bare laste ned gratis-appen på smarttelefonen, og via en trådløs tilkobling kan du justere drivstoff/luft-blandingen og tenningstidspunktet etter kjørestilen din og de ulike banene og forholdene. I tillegg gir dette innovative systemet deg også tilgang til verdifulle motor- og vedlikeholdsdata.

 

Styremontert to-modus-innstillingsbryter på styret

Når du har valgt de to foretrukne motoroppsettene dine og forhåndslastet dem for den aktuelle kjøringen ved hjelp av Power Tuner-appen, kan du velge det foretrukne oppsettet ved hjelp av den styremonterte bryteren. Denne justeringen underveis betyr at du umiddelbart kan bytte fra ett personlig oppsett til et annet mens du befinner deg på banen og trenger rask justering, noe som gir deg optimal kontroll under alle forhold.

 

Kompakt elektrisk startmotor

450 cm³-motoren er utstyrt med en kompakt og lett elektrisk startmotor som du enkelt betjener via en trykknapp. Det sparer deg for verdifulle sekunder når du er under press og må starte på nytt i et løp. Den får strøm fra et fire-cellers litium-ion-batteri med høy kapasitet, som bidrar til å holde vekten til 2021 YZ450F på et minimum.

 

Startstyringssystem

Startstyringssystemet (LCS) til YZ450F optimaliserer maskinens utgangseffekt og kjøreegenskaper i løpet av de første sekundene av konkurransen etter at porten går ned. LCS bidrar til mer effektiv kraftoverføring, slik at du får enda bedre kontroll og er først ut fra start – hver gang.

 

Avansert drivstoffinnsprøytningssystem

Den kompakte motoren på 450 cm³ er utstyrt med et svært avansert Mikuni®-drivstoffinnsprøytningssystem. Dette avanserte systemet har et lett gasspjeld på 44 mm som får tilført drivstoff via en elektrisk høytrykkspumpe. Det sikrer optimal forstøvning og en enestående kjøreytelse under alle mulige kjøreforhold.

 

Høy-effektive vinklede radiatorer

For å holde den nye høytytende motoren effektivt i gang har Yamahas ingeniører utviklet forbedrede radiatorer som er vinklet for å møte den innkommende luften direkte. De er utformet med tanke på å gi pålitelig og effektiv motorkjøling og øke vinnermulighetene, selv under de mest krevende konkurranseforhold.

 

Vektbalansert og strømlinjeformet eksosanlegg

For å bedre vektbalansen er YZ450F utstyrt med et strømlinjeformet eksosrør som snor seg rundt sylinderen. Denne utformingen gjør det mulig å flytte eksospotten litt lenger frem. Sammen med den bakoverhellende sylinderen bidrar denne designen til å holde vekten nær sykkelens midtpunkt for å oppnå en lett og smidig manøvrering.

 

Lettvekts aluminiumsramme

For å oppnå den beste balansen mellom chassisstyrke og stivhet bruker YZ450Fs bilaterale rørramme varierende tykkelser av aluminium i hele strukturen. Ønsket stivhetsbalanse oppnås også ved hjelp av en spesiell kombinasjon av stål- og aluminiumsmotorfester for smidig manøvrering og presis svinging.

 

Den beste fjæringen i sin klasse

Når du hører hva andre førere sier om fjæringen og hjulopphenget til Yamaha, kan du være sikker på at den fullt justerbare KYB®-gaffelen av AOS-typen med hastighetsfølsom demping gjør den til klassens beste når det gjelder manøvrering. Med det fullt justerbare lenketypeopphenget bak og spesialtilpasset KYB®-støtdemper oppnår fjæringssystemet til Monster Energy-utgaven av YZ450F en helt unik chassisytelse.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Yamaha
Motordetaljer Firetakt, væskekjølt, DOHC, 4-ventilers, bakoverlent motor
Motorvolum 449cc
Boring 97 mm
Slaglengde 60.8 mm
Kompresjonsforhold 13.0 : 1
Rammedesign Semidobbel rørramme
Bakdemper Svingarm, (lenkearm)
Bremser foran Hydraulisk brems med enkel skive, Ø270 mm
Bremser bak Hydraulisk enkel skive, Ø240 mm
Dekk Bak 110/90-19 62M
Castervinkel 26º55
Trail 120 mm
Kjøretøylengde 2185 mm
Akselavstand 1485 mm
Bakkeklaring 330 mm
Setehøyde 965 mm
Kjøretøyvekt 112 kg


Tilbehør
3908374
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen er på leverandørens lager
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.