ORIGINALDELER

                    

KTM 890 Adventure 2023 Sort KTM 890 Adventure 2023 Sort KTM 890 Adventure 2023 Sort KTM 890 Adventure 2023 Sort KTM 890 Adventure 2023 Sort KTM 890 Adventure 2023 Sort KTM 890 Adventure 2023 Sort

KTM 890 Adventure 2023

Sort

Varenr: F9703W6
Ikke på lager - 14 dager
-+
Selges som 1stk
BeskrivelseTeknisk infoProdusentTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Pris Kr. 189,100,-

Klargjøring kommer i tillegg.

 

 La oss komme rett til poenget - KTM 890 ADVENTURE handler om eventyrturer. I 2023, gir KTM 890 ADVENTURE  uovertruffene kjøreegenskaper på alt fra motorveier til grusveier. Den er klar til å ta deg med til ukjente steder med omarbeidet justerbar fjæring, forbedret setekomfort og vindbeskyttelse.

 


RAMME

 

Den generelle geometrien til KTM 890 Adventure ble utviklet for lett håndtering og komfort på langdistanseturer - med uovertruffen offroad-kapasitet. Styrke var en stor faktor i designet, så en rørformet Chromoly stålramme brukes med motoren som et belastet element for å redusere vekt og total størrelse. En helt ny motorbeskytter gir også litt mer ro når du er ute i terrenget. Alle design- og ingeniørinnovasjoner er fokusert på å være kompakte og lette.

 ENGINEERED TO RIDE

 

 

 

UNDERRAMME

 

Med en lett og solid konstruksjon er underrammen fullastet for eventyr. Motorsykkelen under deg må bygges for å vare. Underrammen i stålespalier ble utviklet for å være kompakt, lett og også sterk nok til å bære en full last med bagasje så vel som en passasjer på selv de legste, interkontinentale reiser.

 ENGINEERED TO RIDE

 

 

 

KAROSSERI

 

En fullstendig omarbeidet og iøynefallende frontend gir KTM 890 Adventure et ekte "ready to race"-utseende. I tillegg bruker strukturen under kåpa to aluminiumsbraketter som gir maksimal stivhet til frontmasken, frontruten og instrumenttårnet. Dette, sammen med bruk av in-mold-grafikk for holdbarhet og en lav frontskjerm designet for å holde uønsket vann og gjørmesprut på et minimum, gjør at KTM 790 Adventure er klar for enhver reise.

 ENGINEERED TO RIDE

 

 

 

 

TEKNOLOGI

 

KTM 890 Adventure bringer med seg uovertruffen teknologi. Med en rekke rytterhjelpemidler, kjøremoduser, ABS og traction control-funksjoner - så vel som smarttelefontilkobling - styrer den mellomvekts Adventure-klassen. Kjøreopplevelsen kan forbedres ytterligere med valgfrie tillegg som Quickshifter+ og Cruise Control. Nytt er også en demo-modus som lar deg teste teknologien på de første 1500 km.

ENGINEERED TO RIDE

 

 

 

ERGONOMI

 

Med tankspoilere og baksidepaneler som er litt bredere enn setet, er det lettere å kjøre lange turer takket være forbedret førerbevegelse. Dette hjelper også med redusert slitasje på setet, mens den slanke formen på drivstofftanken er optimalisert for gode kjøreegenskaper og kontroll når du står på tappene.

ENGINEERED TO RIDE

 

 

 

 

OPPGRADERT TFT-DISPLAY

 

En ny topp moderne 5" TFT-skjerm holder deg informert med alt du trenger å vite om maskinen under deg. Med forbedret funksjonalitet er hver funksjon illustrert med motorsykkelsen infografikk for å direkte vise brukeren det relevante justeringsfeltet. En optisk bundet skjerm med limt mineralglass sørger for optimal motstand mot riper og gjenskinn. I tillegg tillater en valgfri tilkoblingsenhet tilkobling mellom KTMconnect-appen og TFT via Bluetooth for Turn-by-Turn+ navigasjon, innkommende musikk og raske samtaler tilgang til KTM veihjelp.

 ENGINEERED TO RIDE

 

 

 

NYE DEMPERE

 

890 Adventure lar deg sette opp turen etter dine egne preferanser. Med sine rebound- og kompresjonsdempende justeringer på toppdekselet på hvert gaffelben, gjør den rask og enkel justering for forskjellige terrengtyper. På baksiden har støtdemperen en tilbakeslagsdempende justering og en håndjustering for fjærforspenning. Justerbarheten for returdemping gjør at rytteren kan tilpasse støt-oppførselen til forskjellige kjøresituasjoner, mens fjærforspenningsjusteringen kan skreddersys for bagasje- eller passasjerlast.

 ENGINEERED TO RIDE

 

 

 

HJELPEMIDLER

 

KTM-rytterhjelpemidler er utviklet for å forbedre den generelle Adventure-opplevelsen ved å gi mer kontroll i forskjellige kjørescenarier. ABS, MTC og spesialkonstruerte kjøremodus lar deg få mest mulig ut av maskinen din når du dundrer bortover asfalten på vei til terrenget.

 ENGINEERED TO RIDE

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent KTM
Motordetaljer Væskekjølt, 4-takt, Paralell Twin med vann / olje varmeveksler
Boring 90,7 mm
Slaglengde 68,8 mm
Moment 100 Nm
Clutch PASC™ antihopping clutch, mechanically operated
EMS Bosch EMS with RBW
Smøresystem Forced oil lubrication with 2 oil pumps
Startsystem Elektrisk Start
Girkasse 6-trinns
CO2 Utslipp 110 g/km
Drivstofforbruk 4.5 l/100 km
Drivstofftank 20 Liter
Rammedesign Chromium-Molybdenum-Steel frame using the engine as stressed element, powder coated
Gaffel WP APEX 43
Bakdemper WP APEX - Monoshock
Fjæringsvei Gaffel 200 mm
Fjæringsvei Bakdemper 200 mm
Bremser foran Skivebremser
Bremser bak Skivebremser
Bremseskive Diameter Foran 320 mm
Bremseskive Diameter Bak 260 mm
Kjede 520 X-Ring
Bakkeklaring 233 mm
Setehøyde 840 - 860 mm


Produsent
Tilbehør
Alternativer