3893266

KTM EXC-F 500 2021

Varenr:F8503U9
Ubekreftet 05.08.2020
-+
Stk
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Pris kr. 101,570,-

Klargjøring kommer i tillegg.

 

KTM EXC-F 500

Hold deg fast, dette er den kraftigste offroad-konkurransesykkelen på markedet. Den siste generasjonen KTM 500 EXC-F har en spennende 4-takts kraft mens den fremdeles leverer enestående kjøreegenskaper. Takket være det lette chassiset og den kompakte høyteknologiske motoren, er denne kraftmaskinen overraskende lett med utmerket smidighet. Som et resultat har denne fantastiske 510 cc SOHC enkelsylindrede motoren et utrolig kraft-til-vekt-forhold og gir intet mindre enn den mest dynamiske enduro-opplevelsen som er tilgjengelig.

 

MOTOR

KTM 500 EXC-Fs drivstoffinjiserte SOHC-motor er kombinert kompakt dimensjon med en enorm kraftuttak, og er den kraftigste og mest raffinerte 500 cc på markedet. Den klasseledende kraftleveransen er tilgjengelig i hele rev-serien, og med sin lave vekt på bare 29,2 kg er denne motoren den mest kompakte, letteste og mest konkurransedyktige der ute.

 

CHASSIS

Alle KTM EXC-modeller har en høyteknologisk, lett kromolert stålramme. Dette inkluderer hydroformede elementer produsert ved hjelp av topp moderne robotsveising. Med sine løpsprøvde geometrier og optimale stivhet gir rammen god tilbakemelding til føreren, leken håndtering og bemerkelsesverdig stabilitet. Det lateralt festede motortoppstaget (forbindelsen mellom sylinder, topp og ramme) er laget av aluminium, noe som reduserer vibrasjoner og bidrar ytterligere til nøyaktig håndtering i svinger. Syklene har også sideveggsrammer med strukturert overflate som forbedrer grepet, mens de også fungerer som en varmebeskytter mot lyddemperen på høyre side. Underrammen er laget av ekstra lette og stabile aluminiumsprofiler, veier mindre enn 900 gr og er 40 mm lengre enn før, noe som gir bedre stabilitet bak.

 

STYRE

Alle KTM EXC-modeller er utstyrt med det samme høykvalitets koniske styret i aluminium, laget av NEKEN. Styret gir mulighet for fire forskjellige stillinger. Styret kommer som standard med et ODI-vulkanisert grep på høyre side og et behagelig ODI-låsbart grep, som ikke krever lim på venstre side. I tillegg kan alle modeller utstyres med en valgfri mapswitch, som gjør det mulig å velge mellom en standard og avansert kraftkurve. Føreren har også muligheten til å aktivere TRACTION CONTROL fra en valgfri bryter; en unik funksjon som garanterer mer effektiv trekkraft, spesielt under glatte forhold, og som kan aktiveres med et trykk på en knapp under kjøring.

 

BATTERI & LEDNINGSNETT

Alle motorer er utstyrt med den velprøvde elektriske starteren, noe som er en stor fordel for all offroadaktivitet. Det drives av et superlett 2 Ah litium-ion startbatteri som gir sikker og pålitelig start. Ledningsnettet har de fleste elektriske komponenter nøye plassert i et felles område under setet, noe som gjør dem lettere tilgjengelige og pålitelige.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent KTM
Motordetaljer Væskekjølt, 4-takt
Antall Sylindre 1
Motorvolum 510,9cc
Boring 95 mm
Slaglengde 72 mm
Clutch Våt, DDS multi-disc clutch, Brembo hydraulics
EMS Keihin EMS
Startsystem Elektrisk Start
Girkasse 6-trinns
CO2 Utslipp 84 g/km
Drivstofforbruk 3.62 l/100 km
Drivstofftank 9 Liter
Rammedesign 25CrMo4 steel central-tube frame
Gaffel WP XPLOR-USD, Ø 48 mm
Bakdemper WP Xplor PDS shock absorber
Fjæringsvei Gaffel 300 mm
Fjæringsvei Bakdemper 310 mm
Bremser foran Skivebremser
Bremser bak Skivebremser
Bremseskive Diameter Foran 260 mm
Bremseskive Diameter Bak 220 mm
Kjede X-Ring 5/8 x 1/4"
Bakkeklaring 355 mm
Setehøyde 960 mm
Kjøretøyvekt 105,6 kg


3893266
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.