3893264

KTM EXC-F 450 Six Days 2021

Varenr:F8403U2
Ubekreftet 22.09.2020
-+
Stk
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Pris kr. 105,820,-

Klargjøring kommer i tillegg.

 

KTM EXC-F 450 Six Days

Ingen andre merkevarer står opp for suksessen til KTM når det kommer til enduro, og dette er tydelig i den største konkurransen på kalenderen, 'International Six Days Enduro' (ISDE). Fra sin ydmyke begynnelse har ISDE blitt til verdensmesterskapet i Enduro-scenen. Dette Enduro-maratonet krever like mye av syklene som det gjør av førerne, og hvert år dukker mer enn halvparten av dem opp med KTM. 2020 International Six Days Enduro arrangeres i krevende terreng i Italia. KTM tar nok en gang utfordringen med den siste, begrensede Six Days-utgaven av de tøffeste maskinene. Disse syklene er lett identifisert av deres spesielle Six Days-design, og har en utvidet liste over topp-of-the-line-komponenter, alle spesialdesignet og foredlet av KTMs egen avdeling for forskning og utvikling. Dette er de ultimate Enduro-syklene for den eksepsjonelle begivenheten.

 

MOTOR

KTM 450 EXC-F Six Days' drivstoffinjiserte SOHC-motor kombinerer kompakt dimensjon med en enorm kraft, og er den kraftigste og mest raffinerte 450 cc på markedet. Den klasseledende kraftleveransen er tilgjengelig i hele rev-serien, og med en redusert vekt på bare 29,2 kg, er denne motoren den mest kompakte, letteste og mest konkurransedyktige kraftpakken der ute.

 

CHASSIS

Alle KTM EXC-modeller har en høyteknologisk, lett kromolert stålramme. Dette inkluderer hydroformede elementer produsert ved hjelp av topp moderne robotsveising. Med sine løpsprøvde geometrier og optimale stivhet gir rammen god tilbakemelding til føreren, leken håndtering og bemerkelsesverdig stabilitet. Det lateralt festede motortoppstaget (forbindelsen mellom sylinder, topp og ramme) er laget av aluminium, noe som reduserer vibrasjoner og bidrar ytterligere til nøyaktig håndtering i svinger. Syklene har også sideveggsrammer med strukturert overflate som forbedrer grepet, mens de også fungerer som en varmebeskytter mot lyddemperen på høyre side. Underrammen er laget av ekstra lette og stabile aluminiumsprofiler, veier mindre enn 900 gram, noe som gir bedre stabilitet bak.

 

STYRE

Alle KTM EXC-modeller er utstyrt med det samme høykvalitets koniske styret i aluminium, laget av NEKEN. Styret gir mulighet for fire forskjellige stillinger. Styret kommer som standard med et ODI-vulkanisert grep på høyre side og et behagelig ODI-låsbart grep, som ikke krever lim på venstre side.

 

SIX DAYS

SIX DAYS sete for forbedret langdistansekomfort, eksklusiv SIX DAYS-grafikk med en slående design, map switch, styre med SIX DAYS-logo, SIX DAYS lyddemper (anodisert og med SIX DAYS-logo). Maskinerte oransje anodiserte trippelklemmer for ekstrem presis gaffelklemme og optimal gaffelfunksjon. Radiatorvifte for alle 4-taktsmodeller for å optimalisere temperaturstyring under ekstreme forhold. Flytende bremseskive foran for jevn bremseevne under ekstreme forhold. Solid bakbremseskive (ingen spor / hull) for forbedret varmemotstand og redusert slitasje på bremseklossene. Supersprox Stealth 2-komponent bakhjul, aluminiumsring og ytterring i stål for maksimal holdbarhet. Enkel fjerning av forhjulet, oransje ramme, motorvern for effektiv motorbeskyttelse og oransje kjedefører.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent KTM
Motordetaljer Væskekjølt, 4-takt
Antall Sylindre 1
Motorvolum 510,9cc
Boring 95 mm
Slaglengde 72 mm
Clutch Våt, DDS multi-disc clutch, Brembo hydraulics
EMS Keihin EMS
Startsystem Elektrisk Start
Girkasse 6-trinns
Drivstofforbruk 3.68 l/100 km
CO2 Utslipp 85.6 g/km
Drivstofftank 9,2 Liter
Rammedesign 25CrMo4 steel central-tube frame
Gaffel WP XPLOR-USD, Ø 48 mm
Bakdemper WP Xplor PDS shock absorber
Fjæringsvei Gaffel 300 mm
Fjæringsvei Bakdemper 310 mm
Bremser foran Skivebremser
Bremser bak Skivebremser
Bremseskive Diameter Foran 260 mm
Bremseskive Diameter Bak 220 mm
Kjede X-Ring 5/8 x 1/4"
Bakkeklaring 355 mm
Setehøyde 960 mm
Kjøretøyvekt 106 kg


3893264
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.