3893167

KTM SX-F 450 2021

Varenr:F8401U5
97 500,00
Ubekreftet 25.09.2020
-+
Stk
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

KTM SX-F 450

Mesterskapsvinnende KTM 450 SX-F er en velprøvd formel som er bransjens referanseindeks. I 2021 fortsetter denne maskinen å levere overlegen ytelse og enkel håndtering. Den har et ekstremt kompakt, enkelt overliggende kamakselsylinderhode, og sammen med effektiv elektronisk drivstoffinjeksjon skyver den ut 63 hk på den mest effektive måten som mulig. KTM 450 SX-F er ganske enkelt den raskeste MX-sykkelen ute på banen.

 

MOTOR

450 cc-motoren er det ultimate kraftverket når det kommer til KTMs konkurrerende MX-serie. Det kompakte, lette designet har et enkelt toppaksel-sylinderhode, drevet av det nyeste elektroniske injeksjonssystemet. Dette gjør at de imponerende 63 hk kan distribueres ekstremt effektivt i hele serie. Selv med sin supergunstige elektriske startmotor er denne modellen fremdeles den letteste 450 cc-motoren på MX-markedet. I 2021 er den velprøvde KTM 450 SX-F motoren videreutviklet for å forbedre påliteligheten.

 

CHASSIS

Som med hele SX-serien, er rammen på KTM SX-F 350 profesjonelt laget av hydroformede kromolerte stålrør som er robotsveiset for å sikre de høyeste nivåene av jevn kvalitet. Den nøye kalkulerte stivheten på rammen gir responsiv håndtering og fungerer perfekt med fjæringen for å gi utmerket smidighet og høyhastighetsstabilitet. Alle 2021 KTM SX-rammer har et meget slitesterkt pulverlakk og har standard rammebeskyttere. Underrammen er laget av lett aluminium og gir god følelse for føreren, samt enkel bevegelse over setet.

 

SETE

Alle KTM SX-modeller har et sete som passer perfekt til seriens dynamiske ytelsesorienterte ergonomi. Setetrekket har silikonstrimler som gir bedre følelse og grep for føreren. Setet er praktisk festet til sykkelen ved hjelp av en lang, lateral skrue, noe som gjør det sikkert og enkelt å håndtere.

 

BATTERI

Alle SX-F-modeller har et superlett 2 Ah Lithium-Ion-startbatteri, noe som sikrer rask og effektiv start av motoren, spesielt i kalde værforhold. Spenningsregulatoren og kondensatoren, samt alle elektriske komponenter er pakket i et felles område under setet, noe som gjør hele systemet kompakt og pålitelig.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent KTM
Motordetaljer Væskekjølt, 4-takt
Antall Sylindre 1
Motorvolum 449,9cc
Boring 95 mm
Slaglengde 63,4 mm
Clutch Våt, DDS multi-disc clutch, Brembo hydraulics
EMS Keihin EMS
Startsystem Elektrisk Start
Girkasse 4-trinns
Drivstofftank 7 Liter
Rammedesign Central double-cradle-type 25CrMo4 steel
Gaffel WP XACT-USD, Ø 48 mm
Bakdemper WP XACT Monoshock with linkage
Fjæringsvei Gaffel 310 mm
Fjæringsvei Bakdemper 300 mm
Bremser foran Skivebremser
Bremser bak Skivebremser
Bremseskive Diameter Foran 260 mm
Bremseskive Diameter Bak 220 mm
Kjede 5/8 x 1/4"
Bakkeklaring 370 mm
Setehøyde 950 mm
Kjøretøyvekt 100 kg


3893167
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.