Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Nye YZ65 2018. Kjører unge førere inn til seier

 

 

Yamahas forpliktelse til Motocross-racing

Yamahas vinnende YZ-racersykler har vært en av de mest dominerende kreftene i motocross-konkurranser i fem tiår. Siden merket vant sitt første MX World Championship i 1973, har Yamaha YZ-er vunnet i alle de store internasjonale kategoriene. 

Ved racerkjøring og seire på høyeste nivå har selskapet fått enestående erfaring i cross-sykkeldesign, noe som gjør at Yamahas ingeniører har kunnet utvikle noe av den mest banebrytende motor- og understellsteknologien for YZ-modellene. 

Yamaha har alltid hatt tro på å gjøre offroad-kjøring tilgjengelig for førere i alle aldre fra førskolen og oppover, og selskapet var en av de første produsentene til å utvikle spesialbygde motocross- og fritidsmodeller for ungdomsmarkedet. I dag har Yamaha en av de mest omfattende porteføljene med offroad-motorsykler som er laget for alle, fra komplette nybegynnere til erfarne. 

 

Velkommen til victorYZone

I 2018 lanseres nye YZ65, en av de mest spennende og teknologisk avanserte ungdomsracersyklene på mange år. Med en helt ny motor og et helt nytt understell samt med YZ450F-inspirert styling bekrefter YZ65 2018 Yamahas totale forpliktelse til motocross-miljøet for de yngste - startpunktet for fremtidige mestere. 

Yamaha tilbyr nå en ideell oppgradering fra selskapets barnesykler PW50 og TT-R. YZ65 åpner opp motorsykkelens vidunderlige verden for yngre førere og familiene deres, og gir morgendagens mestere den perfekte introduksjonen til motocross. Ved å starte med noe av det beste utstyret vil YZ65-førere kunne nå sitt virkelige potensial på crossbanen - og på grunn av at ytterligere YZ-motorsykler vil være tilgjengelige, og også Yamahas bLU cRU-førerstøtteprogram, kan førere kickstarte karrieren og stige i gradene for å nå toppen. 

Med YZ65s ankomst kan alle starte som om de var profesjonelle førere. 

 

Jevn, kraftig og brukervennlig motor på 65 cc

Nye YZ65 drives av et nyutviklet totakts væskekjølt motor på 65 cc som nyter godt av et race-utviklet Reed-ventilsystem i veivhuset, noe som sikrer en god og umiddelbar gassrespons over hele effektregisteret, samt et Digital CDI-system som gir en presis tenning og hjelper til med å overvåke motorturtallet.


Yamaha er en markedsleder innen Power Valve-design, og eksosporten på YZ65 er utstyrt med et mekanisk Yamaha Power Valve System (YPVS) som gir en jevn kraftoverføring og bidrar til å optimalisere momenteffekten for sterkere ytelse ved lave til middels turtall. En jevnt skiftende sekstrinns girkasse gir YZ65-føreren muligheten til å yte maksimalt på forskjellige baner.

I tillegg til at den gir jevn og brukervennlig kraft med race-vinnende ytelse, kan YZ65-førere og foreldrene deres også være sikre på at dette er en av de mest holdbare og pålitelige modellene i kategorien. Dette sikres ved bruk av en kompakt radiator med høy kapasitet, som har optimalisert slangeføringen for å gi maksimal kjøleeffektivitet selv under de tøffeste racing-forholdene.

 

Lett og stabil håndteringsytelse

For å gjøre det mulig for YZ65-føreren å få mest mulig ut av den nye motorens sterke ytelse har Yamahas designere utviklet en helt ny semidobbel ramme med avtakbar aluminiumsunderramme og lett aluminiumssvingarm som gir lett og stabil håndtering med enkel smidighet. 

Disse understellskomponentene forsterkes av 60/100 14" front- og 80/100 12" bakdekk. YZ65 leveres også som standard med sporty bølgebremsrotorer som er lettere enn vanlige rotorer og tilbyr forbedret selvrensing i skitne omgivelser.

 

Førsteklasses fjæringssystemer foran og bak

For eksepsjonell håndtering sammen med effektiv støtdemping er den nye YZ65 utstyrt med 36 mm KYB-forgaffel med høye spesifikasjoner som gir en virkelig god bakkefølelse foran for trygg kjøring i svinger. Denne race-avlede fronten er fullt justerbar og kan enkelt settes opp for å passe til forskjellige baneforhold og kjørestiler.

Aluminiumssvingarmen og monocross-fjæringssystemet bak gir jevn og stabil kjøring, og er utformet for å gi høy kjørekomfort.  Den koblingsløse fjæringsutformingen reduserer behov for rutinemessig vedlikehold, og systemet er konstruert for å hindre at man bunner ut på de tøffeste banene, slik at føreren kan ha full kontroll.

 

Total kontroll

YZ65 er utformet for å være en komplett pakke som gir race-vinnende motorytelse med smidig håndtering og klasseledende holdbarhet. Seteprofilen og karosseripanelene er alle utformet slik at føreren raskt kan flytte kroppen forover eller bakover under bremsing, akselerasjon og kjøring i svinger, noe som gir total kontroll - enten man sitter eller står på fothvilerne - og YZ65s fireposisjoners justerbare koniske styre kan settes opp for å passe til en rekke førere av varierende størrelser og kroppsbygninger. 

 

Ren race-avlet YZ-DNA

Den nye YZ65 leveres med rent, race-avlet YZ-DNA som standardutstyr. Det race-blå karosseriet, den dristige grafikken og de blå felgene er inspirert av Yamahas YZ450FM MXGP-sykkel, og hver nøkkelfunksjon på denne motocross-sykkelen for de yngste er utviklet av det samme teamet av teknikere som er ansvarlig for selskapets andre YZ-racersykler.

 

Tekniske høydepunkter for YZ65

• Kraftig ny væskekjølt motor på 65 cc med YPVS og Digital CDI-system

• Høy allmennspesifikasjon, vinnende ytelse

• Optimalisert inntaks- og eksosdesign, umiddelbar effekt

• 6-trinns girkasse med clutch som er lett å trekke 

• Semidobbel rørramme i stål, underramme i aluminium

• 36 mm opp/ned KYB-forgaffel

• KYB Monocross-fjæring, aluminiumssvingarm

• 60/100 14" front- og 80/100 12" bakdekk

• Sporty bølgebremsrotorer med forbedret selvrensing

• Konisk styre, styrekrone i aluminium

• Ergonomisk seteutforming for enkel vektforskyvning

• Lette felger i Yamaha Blue

• YZ450F-inspirerte karosseripaneler

• Den ideelle motocross-sykkelen for nybegynnere 

 

Deler og tilbehør

YZ65-førere vil kunne velge fra et stadig voksende utvalg av originalt Yamaha tilbehør inkludert verktøy, reservedeler og har også tilgang til GYTR-katalogen med produkter med høy ytelse. 

Sammen med denne gir Yamaha førere et stort utvalg av MX-kjøreutstyr for yngre crosskjørere samt alternativer innen livsstilsklær, ryggsekker og utstyrsbager å velge fra. Yamahas serie er i kontinuerlig utvikling, og nye artikler legges til gjennom hele året.